Problém s prsiamy

Príspevok v téme: Problém s prsiamy
Hanicka16

Dobrý deň, mám 16 a trápia ma moje prsia. Ani nie tak veľkosť(i keď sú malé), ale to ako vyzerajú. Sú také nedozreté, neviem ako to popísať. Skoro žiadne bradavky a sú tak nasmerované dole a od seba. Z hora ani z dola nemám tuk alebo čo to tam je. Mám len vystúple dvorce (možno sa podobajú na vrchnú časť hrušky alebo baklažánu) Mám to tak asi od 13tich a zdá sa mi že vôbec nerastú. Trápi ma to a hanbím sa. (nemám priateľa a ani som nikdy nemala ale mne samej sa to nepáči a už neviem čo mám robiť a ani masáže nepomáhajú) Je to normálne? Upraví sa to?

14514568468

ahoj posli foto a poviem ti, podla mna to nie je take strasne ako hovoris, staci cudzi pohlad, nazor a sa ti ulavi, posli foto bez tvare len brucho a prsia na -adresa odstránená- :):):)

Salamistka

Si este vo veku, kedy sa zenske telo stale vyvija ale uz to nebude trvat tak dlho ale stale teoreticky mozes na prsiach nabrat nejaky ten objem ale to aky maju tvar sa uz pravdepodobne nezmeni, zenske prsia byvaju hocijake a kazda ich ma ine, to len silikony ti budu stat pekne na mieste a nebudu sa rozlievat do bokov ani ked budes lezat na chrbte. Takze ich prijmi take ake su.