30-rocny chlap, ktory nikdy nemal vztah

Príspevok v téme: 30-rocny chlap, ktory nikdy nemal vztah
vifonka14

Ahojte, chcem sa spytat, ak je to mozne, skor starsich ludi, co si myslite o pripade, ak 30-rocny chlap nikdy nemal vztah, ani len kratkodoby. Mal iba nejake kamosky a parkrat sa s nejakou vyspal, ale to je vsetko. V poslednych rokoch sa viackrat o nejake baby pokusal, ale nikdy to nevyslo. Este chcem povedat, ze je ITckar, ma aj dost zalub, takze v mladosti sa venoval tomu a na baby az tak nemyslel. Ale aj tak ma to dost znepokojuje, bojim sa, ci v tom nieco nie je...
Inak je mily, pozorny a vtipny.

cista laska

... lebo ked 30 rokov nebol zvyknuty sa prisposobovat, tak to uz nikdy ani vediet nebude ...

Nie, ak nájde ženu, ktorú bude naozaj milovať a ona jeho, bude sa prispôsobovať rád - z lásky k nej. Zanechá jednu etapu života a začne druhú naplnenú láskou, ktorá sa darúva milovanej osobe. Ale musí sám chcieť sa zmeniť, dovoliť, aby ho láska menila. Chcieť umierať sebe pre spoločné dobro...

Kiora

ze to bude mat tazke, ked si najde nejaku priatelku. lebo ked 30 rokov nebol zvyknuty sa prisposobovat, tak to uz nikdy ani vediet nebude a budes si musiet najst zenu, ktora bude flegmaticka!

daniela2

vifonka, IT čkári sú kategória sama osebe. Veľmi uzavretí ľudia, málo rozprávajú, ťukajú do počítača a trpia nedostatkom sociálnych kontaktov... myslím tých reálnych. Takže tým že je z IT je povedané všetko. Inak disponujú vynikajúcim logickým myslením, sú veľmi inteligentní. Len tá inteligencia nie je rozdelená priemerne, ako u iných. V jednej oblasti vynikajú, v iných sú trochu za priemerom.

Pag

Človek môže byť vo vzťahu a súčasne nemusí mať žiaden vzťah. Ale tú 12-hodinovú šichtu by som si s tebou J.-a rád zopakoval. Nuž, kuracinka sa vtedy nepodarila počas opekačky, pri tej chatke, ale čo na tom?! Už si predpokladám rozvedená, tak píš, keď si nezdúchla do Ameriky. Roky pribúdajú, pamäť sa zlepšuje, sila pribúda, všetko presne tak, ako má byť. Divočina, sorry, s tebou som len flirtoval.

Mito88

Mám najlepšieho kamoša, má 28. Nikdy nemal žiaden vzťah ani sex, raz bol na rande a v polke odišiel. Tvrdí že nevie o čom sa má so ženami rozprávať. Inak je výzorom aj správaním úplne normálny, inteligentný. A myslím že takýchto chlapov je dosť.

savoy

Ja si o takom chlapovi nemyslim nic. Ci chces mu vystavit nejake vysvedcenie z predchadzajucich vztahov, ze ci prospel, alebo neprospel? Lebo si myslim, ze keby mal pred tebou s nejakou inou vyborny vztah, tak s tebou urcite nie je, ale zostane s nou.

Tinka3

Prepac Pilcuk, ale ty si mozes za to sam, ze si nikoho nemal... takeho negativistickeho cloveka, ktory neustale nadava na zeny som este nevidela...

clooo

Ja mám o pár mesiacov rovných 50 rokov a tiež som nikdy nemal vzťah. Hlavná príčina je nedostatok financií, keďže ženy si všimnú len tých majetnejších, s autom atď. Inak žiadný problém so mnou.