Psychicke problemy?

Príspevok v téme: Psychicke problemy?
LenkaLienka1

Ahojte, mam veľkú obavu o môjho manžela. V poslednej dobe sa mi zdá iný - závislý ? vkuse si kupuje tikety, podáva a čaka že vyhra. Nie sme moc chudobni, neviem prečo to robi. Mame kazdy rok letnu dovolenku, varim mu dobre (aj detom) a myslim si ze sa mame na urovni. No on hocikedy chyti zachvat ze to neni dost, ze sa mam spamatat. Niečo ako amok. A ked sa mu snazim dohovoriť tak to nefunguje. Častokrát povie že nech sa nestaram, ze vyhra sam a bude pokoj, odide od nas. Doteraz sme mali dobry vztah. Začalo to 3mesiace dozadu z ničoho nič. Akoby ho niekto uriekol. Stalo sa vam to?

Tomas12345

je to :

Niektoré sú fake ale podla mna každá druhá určite Fake nie je. Co si tak všímam témy tak autori v nich zvyknú odpisovať a reagovať na príspevky ostatných. Toto fejkári nerobia.

Elena45

Ano stalo, zacal sa divne chovat, cudne reci mal, divne veci zacal nosit. Potom nastastie prestal vidiet na jedno oko a lekari nasli v hlave nador. Okamzite s nim treba ist na magneticku rezonanciu mozgu.

Pag

Tak je na tom lepšie ako muž, ktorý sa spíja do nemoty, robí svaly a splieta dve na tri, že to pôsobí, akoby sa s koňom zrazil. Keby myslel trochu dopredu, ide jar, aj cibuľoviny treba nakúpiť, záhradku skrášliť a pod. Alebo keby sa zaujímal o lepidoptery, vy to máte s tými chlapmi ťažké, to je pravda. Lepšie je ženy netrápiť.

LenkaLienka1

Ahoj, a o ake hry ide? vies, niekedy je dobre zavolat na linky dovery alebo do polikliniky zavislosti, tak ti budu vediet presnejšie povedat aj priznaky aj psotupy liečby. ..