Chcem názor od muža :)

Príspevok v téme: Chcem názor od muža :)
Girl8888

Dobrý deň, chcem sa opýtať mužov že ako by ste reagovali ak by ste svojej polovičke našli vibrator?
Som s mužom 5 rokov... a nejako nechce sexovat už. Ja naňho tiež nemám chuť každý deň ale aspoň 2x v týždni by som ten sex chcela.
Mám obavy, že muž si to robí po nociach sám na porne a možno ho už viac vzrušuje keď vidí tie vyumelinkovane ženy, s umelými prsiami napichanymi perami, zadkami a vydepilovanymi telami kde ich pri 4hod natáčaní zostrihajú a mejkapuju kszdu pól hodinu čiže vyzerajú vždy tip top! Ešte plus samozrejme super skreslená kvalitka videa že real iný ako video:-) mám pocit že na tom fici však už som mu našla stránky...
tak chcem názor že čo myslite či by sa urazil ak by sa stalo no dúfam že nie žeby mi našiel vibrator ? Jednoducho to chcem :) bude má uspokojovať on keď to nejde a viem že už pomne netúži ako niekedy aj keď on nieje taký sexchutivy možno naozaj robí si to sám najradšej, v posteli neexperimentuje vôbec iba občas a nieje ani z tych na sexi spodné prádlo :D No neviem ale tuším že po nociach si to robí sám tak čo myslite ak by mi to našiel hneval by sa?
Ps. Urciteee by nenavrhol použiť ho k nám do postele pri sexe to určite nie ?
A taktiež nepracuje každý deň aby bol príliš unavený.
Tak muži, vaša reakcia ? Dotklo by sa vss to či je to v pohode?

comunechape

A co ze masturbujes ved myslis ze on si ho sam nelesti?
Kazdy jeden si svoj bambus lesti ci maju partnerky alebo nie. Kazdy jeden masturbuje tak coby si ty nemohla.
Navyse muzi pri masturbacii si ho chytia do ruky a drhnu,im ten organ visi vonku mimo telo ale zena si do otvoru ktory ma vnutri tela musi nieco strcit aby sa urobila inac to nejde.

sexshop

Dnes to muzi sami kupuju zenam najma taki ktori chodia za pracou do zahranicia a domov chodia raz za mesiac a ked nechcu aby im zenske doma nasadili parochy a nasli si šukačov pre svoje vaginy tak im radsej sami kupia vibrator aby si kazda vymasirovala svoju pišurinu sama ked to nanu pride. Vela muzov odchadza za pracou mimo mesto na tyzdnovky a pridu domov raz mesacne alebo menej a zenu nema kto doma pretiahnut tak si strci vibrator a masturbuje.
Ci zivy ci umely hlavne ze sa ukoji :-DDD

zdradca

Pouzivat vybrator v dnesnej dobe nie je nic nemoralne, tak ako masturbacia. Poznam vela muzov co sami kupili partnerke vybrator a neraz ho aj pouzivaju pri milostnych hrach s partnerkami. Ja som zenaty viac ako 5 rokov a kupil som ho manzelke k narodeninam. Normalnych muzi to nebudu riesit. Sexualna hracka alebo ak chcete pomocka sa za neveru nepovazuje,tak kludne ho pouzivaj. Ak to ten tvoj chlap nevie rozdychat,ze si to obcas robis sama,tak je tupy buran.

PanZaclonka

Ja som raz takto poslal po babke kamošovi (nebol doma) niečo na ten štýl (nesedela veľkosť), ale vecičku pre pánov, o tri dni to našiel kamarát v babkynej výtrinke medzi suvenírmi. On sa potom opýtal babky, že: babi a tá pi.a čo robí medzi tými tvojimi soškami?

DoktorExitus

Tak aj ty sa vydepiluj, namaluj sa, sprav si učes a prekvap ho v nejakom pradle erotickom alebo kostýme a uvidíš :D A vibrator si kup a ked najde tak najde :D

Defcon

Preco by sa mal jedovat ? Mozno by si mu mohla nadhodit, ze k nejakemu sviatku chces ako darcek ten vibrator.... asi by mu zapalilo, ze cosi zanedbava. Potom by aspon nebol prekvapeny, keby si si ho kupila sama a on by ho nasiel.