Ked chce chlap vo vztahu cas lebo nevie co chce

Príspevok v téme: Ked chce chlap vo vztahu cas lebo nevie co chce
Rinty

Ahojte,
S priatelom sme spolu 2 mesiace a po 2 mesiacoch ked osial zamilovanosti presiel,zacal sa spravat divne,odtahovat sa od dotykov a celkovo spraval sa ku mne ako by som bola vzduch... Tak clovek take veci vyciti,ze nieco nie je ok tak som sa opytala a on,ze ho to cele velmi mrzi a on nevie co chce a chce cas na premyslenie.
Nejde o pubertaka ale 38r rozvedeneho chlapa bez zavazkov,je medzi nami 8r vekovy rozdiel.Cely vztah zacal z jeho iniciativy,ale stylom rychlo,rychlo lebo ja sa chcem ozenit a deti ako suhlasim s usporiadanym zivotom ale pomalsim tempom vo vztahu,tak som ho trosku brzdila.
Moja otazka je ked chlap chce cas na premyslanie,chce zdupkat a vobec nemam sa radsej na neho vykaslat?

Rinty

Podobnebolo,naozaj nase scenare sedia a tento este ma aj porovnava so svojou byvalou zeno...
Na lacny sex moze zabudnut uz sa s nim nechcem ani stretnut,je to mozno zbabele ale ukoncila som to cez messenger.Keby mu na mne zalezi tak sa ozve ale neozve sa rohozku nikomu robit nebudem.Dakujem velmi pekne za vase nazory pomohlo mi torozhodnut sa.

ahjaj

Keď chce čas, dopraj mu čas. Len potom cez ten čas naňho nečakaj, lebo po Tebe siahne, keď si pomyslí na lacný sex.

podobnebolo

Zabudni,
..on nevie co chce, to iste som ja zazila dva roky dozadu. Tiez najorv osial, rychlo chcem zenit sa a deti do 40tky a napokon zbrzdil a spomalil tak ze bol po mesiaci koniec. Tahali sme to spolu styri mesiace. Myslim ze muzi okolo 40 uz dost kalkuluju a filozofuju ci ist do toho alebo nie. Akoby si uz zvykli na slobodu a nechce sa im ist do manzelskej zodpovednosti. Asi im je lepsie tak..

Lollka

Tak na toho zabudni, sprava sa jak pubertak. On zrejme stratil zaujem o teba len je slaby ti to povedat na rovinu tak sa takto sprava a dufa ze sama pochopis.

Rinty

30 mam :)

Ako tiez nadtym takto premyslam,ze ked to terz spravi co bude neskor.A strasne ma porovnava so svojou byvalou zenou :( neviem ci som divna ale ja sa proste po mesiaci neprestahujem k niekomu ako to on chcel,ale zasa jecpravda ze vela pracujem a byvala som s nim po veceroch a cez vikendy

Antisexx

Ak toto spravil po 2 mesiacoch tak neviem neviem co bude po takych 2 rokoch. Spraval sa k tebe akoby si bola vzduch? Prepac ale potom je to jasné.