Co by ste si pomysleli keby ste chodili s muzom necely pol rok a ktory by vas ked niekam idete len tak sa prejst mimo ludi alebo medzi ludi nechytil za ruku, ktory by vas neobjal okolo pasa alebo pliec nikdy, nevystiskal a ked vy mate zaujem ze sa chcete objimat s nim tak bud je ako primrznuty a stuhne, nehybe sa alebo sa odtiahne. Tiez ked mu chcem dat sama odseba pusu bozk tak sa odtiahne, objat ho a vystiskat sa s nim, nereaguje a neopätuje mi objatie. Proste sprava sa ako necitlivy clovek bez emocii. Je to zrely.muz, ma ochvilu 37 rokov.
Nieje to nejaky tutmak ci mamickin ciciacik. Je sebavedomy zdravo, je pekny ale tie city z jeho strany pridu mi take zvlastne aj ked samotne milovanie je s nim vasnive.
Preco sa takto sprava?
Neviem si predstavit vztah bez objatia. Chybalo by mi to a bola by som smutna. Nechcela by som takeho muza ktory by ma neobjal a neprejavil nikdy emocie. Podla mna ta ma iba na sex kedze s ttym problem nema.
správa sa tak na iba na verejnosti a v súkromí s tebou spáva?
Inak kamarátom a rodine ťa predstavil? Sú také typy, že na verejnosti sa správajú veľmi chladne.
Ale keď ťa nepozná nikto z jeho rodiny a pod., je tam aj tá možnosť, že vzťah s tebou tají a prečo asi?