Preco sa takto sprava?

Príspevok v téme: Preco sa takto sprava?
pochybnost29

Co by ste si pomysleli keby ste chodili s muzom necely pol rok a ktory by vas ked niekam idete len tak sa prejst mimo ludi alebo medzi ludi nechytil za ruku, ktory by vas neobjal okolo pasa alebo pliec nikdy, nevystiskal a ked vy mate zaujem ze sa chcete objimat s nim tak bud je ako primrznuty a stuhne, nehybe sa alebo sa odtiahne. Tiez ked mu chcem dat sama odseba pusu bozk tak sa odtiahne, objat ho a vystiskat sa s nim, nereaguje a neopätuje mi objatie. Proste sprava sa ako necitlivy clovek bez emocii. Je to zrely.muz, ma ochvilu 37 rokov.
Nieje to nejaky tutmak ci mamickin ciciacik. Je sebavedomy zdravo, je pekny ale tie city z jeho strany pridu mi take zvlastne aj ked samotne milovanie je s nim vasnive.

Mariettta

Ja som mala tiez takeho priatela, nikdy ma neobjal, na verejnosti ani doma, ked som ja objala jeho tak to nejak pretrpel, ale objatie mi ani neopatoval. Za ruku ma tiez nechytil. Celkovo bol chladny. Inak bol ku mne mily ale tiez len do casu, nakoniec sa z neho vyklul psychicky tyran. Nechcem hned tvrdit ze aj z tvojho bude, v kazdom pripade city z jeho strany nie su ziadne, ma ta len na sex. V takom vztahu budes len trpiet, tazko na teba niekedy bude brat ohlady. Zisla by som z kratsej cesty.

ahjaj

nepovažuje ťa za priateľku, ale za milenku. Sexuálny objekt na použitie podľa potreby. Jasné, ten predmet si treba kúpiť, preto je pred milovaním milý a pekne sa správa. Potom predmet dostal, použil a ok.
Spýtaj sa sama seba, či nie si ako človek hoden niečoho viac.
Vystrieda časom všetky polohy a medzitým si nájde takú, do ktorej sa aj zaľúbi, a tú bude chcieť objímať aj na verejnosti a stále sa túliť, Do Teba zamilovaný nie je.

foreveralone

Nechápem. Ty nevieš rozmýšľať ? Je jasné, že keď je vášnivý len v posteli a mimo nej sa ťa nechce ani dotknúť, tak mu ide len o jedno a láska to nie je. Neľúbi ťa, má ťa len na uspokojenie svojích potrieb. Nestrácaj s ním čas, rozíď, lebo pokiaľ s ním budeš, tak to všetko, po čom túžiš, nedostaneš. Nájdi si niekoho, kto ťa nebude zneužívať len pre to jedno. Dúfam, že ho nemiluješ, lebo ma porazí. Ako sa niekoho takého dá milovať ?

Kontr0lor

To je ťažko, tiež mám 24 a snažím sa prekonať ale často narážam na problém v psychike. Podľa mňa má predsa aj on nejaký problém, aj keď má na prvý pohľad vyššie sebavedomie

pochybnost29

Ale co sa.ma hanbit? Ved nema 15?
Pubertaci sa oblapujua olizuju kadetade a nahanbia sa a on po 35 sa hanbi? Za co?
Ved co je za tym drzat sa za ruky, dat pusu na usta nie lizat sa ale pusa obycajna, objat okolo pasa nie za zadok.
Pisem ze komplexy nema, ma sebavedomie zdrave nie prehnane ale zdrave.

Kontr0lor

Ja som ešte nemal priateľku ale napríklad kamarátky sa hanbím objímať na verejnosti. Podľa mňa mu strašne záleží čo si myslia ostatní. Napríklad ja by som sa tiež tak správal ako on, ale u mňa by to bolo tým že som strašne hanblivý.

pochybnost29

Ked sa milujeme, tam je vasnivy, ale len co sa urobi, ochladne, odtiahne sa a je ticho, ziadne slova. Pred milovanim je uplne iny a pride mi to ako ze ked chce tak je nabudeny vtedy a ked sa urobi tak je po vsetkom z jeho strany ..

pochybnost29

Pritom ja ked milujem niekoho tak mam stale chut ho objimat, stiskat,bozkavat ho, drzat sa ruku, citit jeho blizkost, vonu..vychutnat si tu moznost byt spolu
Chyba mi to..
Velmi mi to chyba..

pochybnost29

Sprava sa tak aj na verejnosti aj ked sme sami. Na verejnosti nechce ani aby som ho chytila za ruku, vzdy sa odtiahne... :-(