Rozšírené a upchaté póry, mastná pleť

Angelika3

Nepíšeš ako sa o pleť staráš, či berieš nejaké lieky, antikoncepciu atď. veľa faktorov ovplyvňuje.
Ja som za puberty mala podobný problém, peňazí veľa nemám, takže si pravidelne robievam domáce masky, dohliadam na to, aby moja strava bola v rámci možností ok a čierne bodky, rozšírené póry a podobne trápenia sú dávno minulosťou.
Tiež mám problém skôr z lesklejšou pleťou, zistila som, že výrazne pomohlo zmeniť make up, používala som predtým hydratačný, čo nebol dobrý nápad.
Jedno obdobie som si aj kúpila šungitové kamienky a nechala odstáť vo vode a tú som potom nielen pila, ale aj si ňou oplachovala tvár a pritom som si predstavovala, že som čoraz krajšia :-D- to som sa dočítala v jednej knihe a celkom zaujímavý nápad, tiež ako náhrada pleťovej vody sa dá oplachovať tvár vo vode s trochou jablčného octa- má sťahujúce účinky na póry a dobre čistí. Jablčný ocot výborné užívať aj vnútorne a je lacný.
Možno by bolo dobré začať naparením tváre nad harmančekom.
Mne sa nikdy fakt nikdy neosvedčili zázrak slubujuce drahé krémy a kozmetika z obchodu, naopak pozoruhodné účinky majú práve takéto obyčajné, jednoduché babské rady.

Wanda35

Myslím ze toho mastenia sa asi nezbavis.Ale aspoň budeš pomalšie starnúť.Mne pomohla kozmetika na mastnú pleť kde majú aj zmatňujúce krémy s kyselinou salicylovou ktora uvolnuje pory.Super su okamzite beauty shoty na porovitu plet.Skus overene a ucinne znacky ako DADO SENS alebo ANNEMARIE BÖRLIND.lebo ked skusat lacnejsie prerobis...takto ides na istotu.Tiez som si presla cez biodermu eucerin la roche a az Dado sens mi pomohol.Ale mam aj krem od Annemarie s tou kyselinou.No skus