Mam velmi suche a zaroven aj mastne vlasy. Musim si ich umyvat katzdy den.Poradte mi dakun dobru domacu kuru alebo zabal. DAkujem. Verim ze mi pomozete
Suche a zaroven mastne vlasy.............
RE : meili : Aj ja mám ten istý problém,končeky mám suché a pri korienkoch mastné vlasy,preto ma to zaujalo...Chcela by som vedieť ako sa volá ten prášok čo používaš. Dík ;o)
určite vyskúšaj hydratačý šampón.Dodáva vlasom vodu,nepremasťuje ich ani nezaťažuje
Ak si ich musis umyvat kazdy den, myslim ze take intenzivne kefovanie v tvojom pripade bude mat uplne iny ucinok a vlasy sa ti zamastia okamzite. Na tvojom mieste by som si kupila nejaky kvalitny sampon na mastne vlasy a koncekom venovala starostlivost za sucha, bud nejakym nezmyvatelnym kondicionerom, alebo aj tym, co sa zmyva, ale ty ho nanesies na suche vlasy male mnozstvo tak, aby sa stratil. Hovorim z vlastnej skusenosti, tiez mam vlasy od korienkov skor mastne a suche konceky. Este sa mi na vlasy osvedcila jedna metoda a ak si blondinka, tak to dost funguje. Existuje cosi, co sa vola suchy sampon. Ja mam skusenost taku, ze ked mam cerstvo umyte vlasy, tak korienky su samozrejme ok, ale konce strasne suche a vybusne. No na druhy den je to s koncekmi super, ale pre zmenu sa mi zamasti vrch. Na to je prave dobry ten suchy sampon, co je prasok, ktory si nanesies ku korienkom a rukami vmasirujes, pripadne vytrasies uterakom. Perfektne to odsaje mastnotu a vlasy vydrzia este minimalne den. Takze namiesto kazdodenneho umyvania kvoli mastnym korienkom ich umyvam kazdy treti, a potom mam vlasy rovnomerne.
Neviem si veľmi dobre predstaviť tú kombináciu čo píšeš, ale ak máš korienky mastné a končeky suché, tak Ti pomôže tkz. kefovanie vlasov. Zožen si kefu s čo najjemnejšími štetinami a čo najhustejšími (hoc aj pre batoľatá) a každý večer 100-krát prekefovať, tak sa Ti živiny od korienka dostanú ku končekom. Ak máš iný typ vlasov, tak neviem poradiť.