Destilovana voda do parnej zehlicky? Potrebujem radu

mate59

Vodu tam nalej až vychladne.Ale ak ti môžem poradiť,kôp si žehličku,ktorá má v sebe systém proti usádzaniu vodného kameňa,alebo tlačítko na prečistenie.Môžeš tak dávať normálnu vodu z vodovodu.Žehlička v tvojej cenovej relácii by to mala mať,lebo to majú aj lacnejšie žehličky. Máme Philips snáď 15 rokov,lejeme vodu a stále v pohode.

Zehlicka

Dakujem vam. Velmi dobre recenzie su na zehlicku loreal steampod tu si chcem kupit. Aice stoji 180eur ale aspon nebidem vyzerat ako strasiak. Mne obycajna zehlicka nevie tak pekne uhladit vlasy ako parna od kaderniciek.
Takze zohriat vodu v kanvici a naliat do zehlicky? Horucu?

gsz

Tak, ako pise Defcon. Este jedna moznost je (predpotopna): suchou zehlickou zehlit cez vlhku tkaninu. Tvoja volba. Mna moderna technika sklamala uz X-krat, uz jej neverim vobec.
Draha zehlicka - lacna zehlicka, vsetko jedno - stale vyhrava EKONOMIKA. Mozno sa najde aj nejaka fakt dobra zehlicka, ale ja o nej neviem.

Defcon

Destilovana voda sa leje do zehlicky velmi podobnym sposobom ako normalna. Jediny rozdiel, ze pri destilovanej vode sa musis najprv pomodlit.....-)
Pri pouzivani obycajnej tvrdej vody sa v zehlicke bude tvorit vodny kamen , ktory ti po case znefunkcni naparovanie. Alternativa je pouzivat prevarenu vodu. Vodny kamen sa bude tvorit vo varnej kanvici a zehlicka zostane ok.