ziarlivost ci nie?

Príspevok v téme: ziarlivost ci nie?
koprivaobecna

Ahoj vsetci,
rada by som sa opytala na nazor muzov aj zien na jednu oblast vasich vztahov som 25rocna zena mala som dva vztahy a jeden kratky pokus o vztah ktory nevysiel

zatial som sa vzdy stretla s muzmi ktory sa ma snazili presvedcit o tom ze je normalne sa kamaratit s opacnym pohlavim, preto by ma zaujimalo kde je ta hranica kedy to uz partnerovi prestavate tolerovat a povazujete to za viac ako kamaratstvo?

mne osobne nevadia kolegyne pripadne kamaratky s ktorymi chodi moj partner von ale jedine v partii

kavicky osamote pozvnaia domov vypisovacky s zenskymi pripadne nejake ine veci podobneho typu ma neskutocne vedia nastvat aj vtedy ked mi to len partner spomenie a provokuje ma s tym a v takom pripade uvazujem nad tym ci ma ten vztah zmysel ked sa to dostane do stavu ze zistim ze to aj zrealizoval tak vacsinou sa ten vztah rychlo aj skonci

som nemormalna a prehnane ziarliva ako sa my moji ex snazili nahovorit? alebo sa chovali nenormalne oni?

koprivaobecna

Lollka
mam podobnu skusenost ako ty, nemala som nikdy ziadneho kamarata, vzdy to bolo o niecom viac minimalne z jeho strany
pripadne ak so o tom nevedela ze mu o nieco viac ide tak po tom ako som si nasla partnera moji kamarati zrazu o mna uz nejavili ziadny zaujem :) taktiez so spoluziakmi-kamaratmi nechodim na kavicky vo dvojici alebo vo vecernych hodinam ku nim do bytu pretoze ani jednu stranu to nenapado praktizovat

Omen
moje vztahy skncili z viacerych vodovod ake dovody to boli tu nemam v umysle riesit pretoze to nebolo zamerom diskusie ktoru som zalozila aje to pre mna minulost
kazdopadne odsudit ma ze skoncili preto lebo som niekoho chcela vlastnit a ziarlila som je uplne od veci pretoze o tych vztahoch nic nevies
ziarlivost bola vzdy len reakcia na nejake spravanie mojho partnera to ze sa s niekym stretol nebol nikdy hlavny dovod rozchodu bola to len ta posledna kvapka pripadne ten vztah to nastrbilo uz uplne
oba vztahy nefungovali uz predtym ako zacali riesit nejaku kamosku /expartnerku/... a som velmi rada ze skoncili lebo neverim ze by som s danymi osobami niekedy mohla byt skutocne stastna

Ex Libris

...a kavicky, posedenia a siahodlhe kazdodeenne rozhovory (pravdaze s osobnym kontaktom) v praci by ti nevadili? pravdaze vo csetkej pocestnosti!
...toto je OK?
A este: no, vies, dolezity je OBSAH. ...a: CIEL.
Si spravna zena.

Omen

Áno, si žiarlivá. Musíš si uvedomiť, že človek nie je VEC, a teda ho nemožno VLASTNIŤ, preto tvoje doterajšie vzťahy stroskotali. Je len na tebe, či v tom budeš pokračovať aj naďalej, alebo zapracuješ na sebe.

Lollka

Na kamaratsvo medzi muzom a zenou moc neverim, v niektorych vynimocnych pripadoch moze existovat ale zriedka. Ja ked som sa kamaratila s muzmi tak som sa vzdy kamaratila aj s ich partnerkami a vtedy to fungovalo. Ale ked som sa chcela kamaratit so samotnym muzom tak tam bol skoro vzdy problem z jeho strany, ze od toho ocakaval sex alebo vztah. Preto si myslim ze si reagovala spravne, lebo taketo kamaratsva nebyvaju nevinne.