Nedari sa mi v nicom, robotu mam na prd, dlho som bola nzamestnana a teraz mam taku pracu co ma absolutne nenaplna, mizerny plat, mizerny kolektiv, same tupe strestene hlavy plne sajrajtu a sprostosti, cize ludia s inteligenciou barbin, frajer ma pred styrmi mesiacmi podviedol, zdravie naprd, problemy s tlakom, s chrbticou, depky z toho plynuce.. proste mna uz zivot nebavi, nic ma netesi, nic ma nenaplna, v nicom nevidim zmysel zivota, nevidim ani buducnost v lepsich farbach, nic sa nezlepsuje, vsetko sa ruca, kazi..
Omrzel ma zivot na vsetkych svojich urovniach. Som smoliarka a v nicom sa mi nedari. Preco zit vsak? Pre aky zmysel? Pre aky dovod?
Niektori mame proste smolu a musime tu aj tak zit. Ale my ani nezijeme lebo nemame ciel, zmysel, vyznam, dovod... my len zivorime... sme ako zive mrtvoly..
Omrzel ma zivot..
OMRZEL ma život..
ešte niečo, veľmi súrna pomoc a ľahká pomoc. Lekáreň a vitamín D. Návšteva solária. Vplyvom nedostatku vitamínu D a svetla dochádza k zmene hormonálneho stavu organizmu. únava, bez energie, a podobne, pocit že si akoby automat... svetelná terapia. Objavuje sa to pred príchodom jari hlavne, je možné, že tu ide o to.
netrebto tuu vypisovat ale riesit to, chod k doktorovi
Súhlasím s ahjaj, no ešte dodám :
1 ) Robota - Tú má väčšinal ludí oničom, možno ťa to prekvapí, no väčšina ludi robí prácu ktorá ich nebaví. Každopádne však skús si svoju prácu porovnať s prácou z minulosti. Nie je to tak dávno čo museli ludia pracovať ako otroci pre svojich nadriadených, boli bitý a bičovaní a museli pracovať tvrdo na púští v nevyhovujucich podmienkach, pričom ich jediná mzda bola v podobe jedla a ubytovania dakde v maštali. Naozaj si ešte stále myslíš že máš zlú prácu ? Len si tie práce porovnaj.
2) Zdravie - problémy s tlakom sa dajú vyriešiť životosprávou. Treba sa viac hýbať, denne aspon 5000 krokov a normálna strava.
3) frajer - život sa netočí len okolo frajera, čím skôr si to uvedomíš tým lepšie.
4) Nevies co robiť ? Nevies najst zmysel ? Nemáš žiadne koníčky ? Nemáš vieru ?
isto by si mala vyhľadať lekársku pomoc. nie je v poriadku takto myslieť na smrť. podľa mňa to celé ani nemyslíš vážne
radim ti aby si vyhladala odbornu pomoc, lebo sama sa z takychto pocitov nevyliecis!...
ahoj - napíš mi na zuzatka@atlas.sk
S kým si taký si.
na čom sa zakladá zmysel života a ľudské šťastie:
1. viera v Boha. Ozaj veriaci človek sa drží toho: miluj Boha nadovšetko.
Tu je však to, že nie každý je veriaci a aj viera je dar.
2. rodinné a partnerské vzťahy, deti
3. zdravie
4. práca
5. záľuby a spoločenské kontakty
2. partnerský vzťah, časom možno natrafíš na normálneho...., ale hádam máš aj rodinu, rodičov, súrodencov... a pod. neviem, v akom ste vzťahu, ale možno by sa dal aj Tvojím pričinením trochu zlepšiť....
3. zdravie: vysoký krvný tlak potrebuje vhodné lieky, ak ho máš vysoký aj napriek liekom, treba tie lieky inak brať, alebo prejsť na iný typ, zdravú výživu a trochu viac pohybu
4. práca mizerne platená je stále lepšie ako nič, ale podávaj si ponuky na iné pracovné pozície, hľadaj si inú, ktorá by ti lepšie sadla
5. určite máš nejaké činnosti, ktoré rada robíš. Venuj im viac času, teraz keď je partner fuč, máš na to viac času. A iste máš aj nejaké kamošky a pod. Spomeň si na ne, zavolaj im, choďte spolu na kávu.
6. čo tak zadovážiť si nejaké nenáročné domáce zvieratko, ktoré by si mala rada a starala sa oň? Ak teda máš rada zvieratá.