Erekcia

Príspevok v téme: Erekcia
Ado253

Dobrý deň. Nedávno som tu uverejnil príspevok o tom, že trpím poruchou erekcie. Bohužial sám sa z toho dostať nedokážem a som nútený navštíviť lekára. Mám len 20 rokov a neviem ako takéto vyšetrenia prebiehajú. Ako sa mám na takéto vyšetrenie pripraviť? Musím sa najskôr objednať alebo tam stačí len prísť a zaklopať? Platí sa niečo na mieste v hotovosti alebo mi stačí preukaz poistenca? A hlavne vedeli by ste mi odporučiť nejakého dobrého a diskrétneho urológa v Bratislave? Za odpovede vopred veľmi pekne ďakujem.

Pako567

Defcon, co ma spolocne vysetrenie mocovej rury s erekciou? To co opisujes som mal, ked mi vysetrovali cestu az do obliciek, kvoli kamenom, ale predtym som dostal mezokain lumbalne, aby som to necitil.
Pocuvaj, nechces ist radsej robit nieco uzitocnejsie, ako tu zabijat cas trapnym pisanim? Chod pozbierat smeti okolo bytovky, to ta je hodne, pojde ti to a budes sa citit trosku lepsie, ten vzduch ti pomoze, uvidis. Myslim to s tebou dobre chlapec moj.

Defcon

Nestraste ho. Vies aka je parada urektoskopia ???? Ci tak nejak ? To ti tam bude drbat kameru, v horsom pripade bude starsi typ, taka velka a neforemna. V lepsom pripade bude kompaktneho typu. Tie francuzske su uplne zle, velke a s vystupkami, ale ak je doktor rozhodny typ, tak to ti ju tam natlaci aj tak.... ale vobec to neboli, brrrrr, a este pomyslenie, ze ta kamera bola uz v stovkach vtakov pred tebou.

mate59

Pokiaľ si z nás Ado nerobí dobrý deň, tak chlapci nie sú vhodné také odpovede,aké tu píšete.
Ado, na urológiu treba výmenný lístok pre prvú návštevu.Ale skús si zistiť na urolog. ambulanciu tel. číslo, zavolaj si tam a spýtaj sa.Sestra ťa alebo objedná,alebo ti povie,aby si prišiel,možno lístok nebude treba.
Obávať sa nemusíš, všetko je diskrétne.Neviem,ako to prebieha, bol som iba na pravidelných urolog. prehliadkach,ale nechal by som to na lekára.Nie je to žiadna hanba,lekár je od toho,aby pomohol.Vyšetruje lekár,sestra je niekedy prítomná,ale robí si sviju prácu,určite nenazíza.

Defcon

Jaj tak to sorry, ja som si myslel , ze ho to potesi.
Bezne vysetrenie prebieha tak, ze ti po nom bude doktor mlatit kladivom a sestricka sa ti bude smiat, ze aky impotent.... takze nic coho by si sa mal obavat. Hrrrr do toho

Pako567

Defcon tebe ho urezali z dovodu, ze ludia ako ty by sa nemali rozmnozovat.
Autor temy - normalne funkcne vysetrenie, odber krvi, urolog a aj sexuolog.
Ale si mlady, skor to vidim na psychicky blok iba.

Defcon

Vysetrenie prebieha jednoducho. Najprv sa vyzlecies a pojdes si sadnut do cakarne medzi ludi. Ked pride na teba rada, tak sa ti ho bude snazit postavit rukou sestricka. Ak to nepojde, tak doktor a ak zas nic, tak ti ho ureze v lokalnej anesteze, lebo naco by ti bol. Ved aj slepe crevo urezu......