Páčilo by sa vám?

Príspevok v téme: Páčilo by sa vám?
Ekoako751

Páčilo by sa vám to , aspoň niekomu, keby vás denno-denne niekto prenasledoval cez internet? posielal by vám do PC programy ktoré zistia vaše prístupové heslá...., vašu PCidentitu by mal tak povediac v hrsti, ............................................. preto lebo vaše znalosti IT sú ovela mensie ako jeho! robil by si s vami čo len chce.
Lebo vaše znalosti IT proste na vlastnú ochranu nestačia.
Nemali by ste toho po krk?
Čo sa dá urobiť pre seba v takejto situácii?
Želím peknú nedeľu.
Ahojte;

naivny

ja nechápem. Jasne som ti predsa napísal, čo máš robiť. Zobrať Pc, šup do obchodu s ním a poprosiť o preinštalovanie. To, že ti zapne v noci a podobne, je podľa mňa vírus. Nemusí to byť niekto, jednoducho si si niečo náhodne stiahol z internetu, čo takto pôsobí. Takže odvíriť, preinštalovať. Prestať sa rozčuľovať. Proste chytíš ho, dáš do auta, zavezieš sa do eshopu a povieš, že tam máš vírusy a pod. A oni ti povedia, kedy si máš poň prísť, alebo kedy ti ho privezú a všetko zapoja. Čo sa na tom dá nerozumieť, čo viac ešte chceš?
A kde ostalo ďakujem?
Ja keď od niekoho pýtam pomoc a radu, nekritizujem ale poďakujem.

Ekoako751

Tu nie je smiech na mieste. Smejú sa iba cynickí, bezcitní, atď. len si pestuj svoju pretvárku, mráz mi behá z teba po chrbte.

Ekoako751

Nikto viacej k tomu nič nemá?
Tak to ma trochu prekvapuje,O:
posielat ma na policiu? a čo ak je to šef policajný? ked si niekto stiahne obsah môjho kluca, na ktorom je cele moje zivobytie - niekolkoročna moja praca, tak to je sila.moja hlupost?no silne reci nie su na mieste.
skorej si myslim, ze namiesto policie treba hladat niekoho iného.skorej nejakého lekara, lebo clovek je chory, ma problemy a take o ktorých sa niekomu nikdy ani neprisnilo (až teraz vlastne viem prečo sa mi zapinal PC sam o tretej hodine v noci každy deň...MNE, ale prečo prave mne?)
A čo ak taky lekar neexistuje, ktory by dokazal pomôcť dotyčnému? jednoducho neexistuje,aj preto možno lebo všetci rad radom sa zaoberaju iba sexom, vzťahmi a počítačmi?
Takže vážení do toho SEXU, VZŤAHOV a POČÍTAČOV.a hlavne: kdo z koho!
A ešte iných nekonečne dôležitých vecí.

Aj tak si myslím, že už je neskoro. (Už nie som naivný typ, ale bolo to tak.)

Ekoako751

Píšem chaoticky? Nemyslím si to. Je to absolutne tak, ako je to v teme napisane.nedostavam denne nič, iba denne viem, že "sme spolu".dokonca iba preto sa mi určité záležitosti vyjasnili, ale tým sa nedá ospravedlniť on-line spolužitie.nevyhraza sa mi, čosi mi poslal do PC,ja ani neviem,čo to bolo...nie som ITman.stiahne si obsah môjho kluca ak ho zabudnem...lebo ho potrebujem,ja neviem ako ho mam zaheslovat a bolo by mi to aj zbytočne...nevyhraža sa mi, iba ma silne zastrašuje.a pridáva hodne slov.poviem to uprimne: z tych jeho slov mi behá mráz po chrbte a ked si ešte uvedomim určite veci o ktorých tu nemožem pisať;TAK.Nie som nejak /ako to len povedat/ ... nie, takto: u mna je racionálna a citová stránka v rovnováhe a rozhodne nie som naivný typ.
Policia ma kopu iných starosti.

in blossom

a si si tym isty/a? pises dost chaoticky. preco si to myslis? ten clovek ti konkretne dal vediet, ze taketo nieco robi? prevzal tvoju identitu na socialnych sietach alebo co?
no ja napr. mam kamarata super ITka, takze cokolvek sa mi nezda s pocitacom mi na to pozrie. urcite poznas aj ty niekoho takeho, v rodine alebo sirsi okruh znamych, popytaj ich o radu. a ak nepoznas, tak normalne si zaplat taku sluzbu, sice neviem kde, ale v nejakej pocitacovej predajni iste budu mat kontakty.
ak sa ti ten clovek nejako vyhraza (ide o tvojho ex alebo niekoho takeho?) tak normalne chod na policiu. moja dobra kamoska tak tiez isla, ex ju stalkoval a posielal jej kadeco, napriek doraznym upozorneniam s tym neprestaval, tak isla na policiu. sice jej h.vno pomohli, ale typek sa zlakol a zatial dal pokoj

odpoved na tvoju otazku, jasne ze nepacilo, keby som o tom nemala pochybnost, tak okamzite idem na policiu a necham im tam svoj pocitac nech to pozru, lebo ked sa ti realne niekto nabural do pristupovych hesiel tak ako prezentujes, tak moze pouzivat aj tvoj ucet (urcite si robil/a aj nejake transakcie cez internet banking atd...) a to je uz trestny cin. ale aj realne stalkovanie je vec, ktoru treba riesit s policiou.

Tomas12345

Ak od niekoho niečo dennodenne dostávaš, obráť sa na políciu s tým že sa nejaký cudzí útočník ty snaží priviesť škodu. Polícia už určite má svojich IT odborníkov ktorí lokalizuju útočníkov.

naivny

Obrat sa na niekoho,, kto ti zvovuinstaluje počítač. Trebárs aj v it predajni. Dávaj pozor na prístupové hesla, aby si ich mal všade iné a dostatočne silné. Raz za mesiac odporúčam meniť. Na zistenie páchateľa šancu nedávam. Špičkoví odborníci pracujú na špičkových miestach a nie pre políciu štátnu sferu