Ahojte dievčatá ako sa správne holiť v okolí vagíny a ako to robiť aby som s aneporezala
Holenie vagíny
Aliss, to bola otazka, ja to neviem robit.
povedala by som, že to chce proste prax. ono prídeš na to sama ako ti je to najlepšie
Ja na holenie intimnej oblasti pouzivam zakazdym novu jendorazovu ziletku, nohy si holim zvlast druhou, pripadne oholim najskor intimnu oblast a potom nohy.
Holim sa VZDY uplne nasucho, nasledne sa umyjem a poriadne zapudruhej detskym pudrom. NIKDY som sa neporezala, NIKDY som sa nevyhadzala.
Skusala som sa holit penou na holenie sensitive po 1 to vobec nebolo potom hladke lebo sa to moc smykalo na urcitych miestach:D a po druhe som sa vyhadzala nasledne a po tretie som nasledne zakazdym dostala mykozu.
Potom som skusala holenie intymnym gelom lactacyd-detto vyhadzana, nebolo hladke...takze odvtedy jedine tak ako som popisovala v uvode. A holim sa 2x tyzdenne nie viac.
Stopka, tak to sa mylis :) Ale pre mna za mna si hol co chces a s cim chces. Ja sa budem holit tak, ako doteraz a ked sa ma niekto bude pytat, ako to ma robit, budem mu radit podla toho, ako to robim ja a ako viem, ze je to po hygienickej stranke dobre
Stopka, da sa na to zvyknut aj ked to prechadza cez nohavicky, len to vydrz niekolko mesiacov a zvyknes si uvidis.
Aliss, ked sa namydlis, tak je jedno co si prave holis, nechapem, preco druhu ziletku, coho sa obavat
janko, to skrabanie je neprijemne a potom ako mi chlpky prerazaju cez gatky, neznasam to, neviem, ci aj vy to tak mate trebars s bradou, tiez asi robim niekde chybu, asi idem moc nahladko.
Nikdy nepouzivam tu istu ziletku na nohy a na intimnu oblast. A na intimnu pouzijem jednu ziletku max dva razy. Nie je to zrovna ekologicke, ale nikdy som nemala kozne problemy vdaka tomu. Ked mas velmi ostru ziletku, musis holit opatrne a urcite s nejakym gelom/kremom na to urcenym. Alebo pena daka. Uz co ti vyhovuje
Dakujem