Ahojte, mám prievan. Nafúkalo mi pravdepodobne do deravého zubu. Nejde mi o bolesť, tá je malá, bezvýznamná. Väčší problém je, že mi z toho opuchla polka tváre a chcel by som sa toho opuchu zbaviť. Sú nejaké prírodné metódy na utlmenie, alebo na celkové zbavenie sa opuchu? Rady ako "choď zubárovi" si prosím Vás nechajte, je sobota a nikto neordinuje. Potieram si zub alpou, vyplachujem ústnou vodou a prikladám si na opuch kapesníky so studenou vodou. Máte ďalšie rady? Ďakujem :)
Prievan v zube
slivovica domaca
ked nemas, tak rozzuj klincek, aj ten dezinfikuje
chcelo by to absolvovať pravidelne prehliadky u zubára... +zubna hygiena, lebo niektorí ju maju desivu...že im z huby smrdi akoby im tam dačo zdochlo a necítia sa.... niekomu stačí raz do roka na preventivku, tí ktorym sa kazia zuby aj častejsie, potom sa takemuto da predchádzať, uz ked je opuchnutý pol xichtu to uz je riadny zapal a budu asi isto potrebne aj ATB - a predstav si že ordinuju zubna pohotovosť existuje... ale ked to nie je extra zle vydržíš a v pondelok nakluseš ku svojmu zubárovi...
Žiadny "prievan v zube" nie je, ale parádny zápal... Môže sa ti to vypomstiť a ohroziť ťa na živote, ak tam máš absces a prevalí sa do krvného obehu.
ja len že či nie je niečo, čím si to viem aj doma ztíšiť, zmenšiť, ukľudniť.. ako dopadla?
Sem išla www.google.com