Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pásomnica

BJ_2

idioti slovenski lekari. Mna s tymto tiez odpalili aj inych.
Ja by som ich sudil za genocidu na ludoch, ale treba este zozbierat dokazy. Neexistuje tupejsi typ cloveka, ako slovensky lekar. Este aj ked mu vedecky vysvetlite, ze Vermox je na okruhle cervy, a pasomnica je plochy, a je to asi najodolnejsi parazit, takze treba pouzit tazky kaliber, oni jak sprosti predpisuju 1000 neucinych postupov, aby PREDLZILI liecbu, a ziskali co najviac prachov.

Na pasomnicu v crevach je Niclosamid. Ale ten asi ani nemaju registrovani. Proste genocida na ludoch v priamom prenose.

lubica93

našli mi články pásomnice v stolici. nepamätám si o aký druh ide
a predpísala mi veřox, podľa stavu mi potom predpíše iné lieky

zapper

Tiež mám pochybnosti, že jej doktorka našla pásomnicu, tak má konečnú, poďme predpisovať vermox (mebendazol) alebo zentel (albendazol), na Slovensku klasika.
Načo už ďalej zisťovať o ktorý druh pásomnice ide a hlavne kde všade sa v tele nachádza v jej vývojových štádiách.
Bj2 má pravdu s tým yomesanom (niklosamid), ja ešte pripomeniem cesol (praziquantel). Dostupnosť antiparazitik, antihelmintik je bohužiaľ mnohokrát na pleciach pacientov.

BJ_2

Povedz, co ti dala. Aky liek.

Na pasomnicu je dost dobry Niclosamid. Som zvedavy, co ti lekari predpisali, ak Zentel (albendazol), tak ma porazi.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

lubica93

malm doma zvieratká, vraj ich treba vziať k veterinárovi, či to nie je od nich
nie sú síce z ulice, ale iba pre istotu, ak sa nič nepotvrdí, je to z jedla
zistili mi to z krvi, následne zo stolice
ale sama som pozorovala už dlhšie bolesti brucha, zápchu, chudnutie, raz nechutenstvo, následne vlčí hlad
občas som mala aj zápchu a na sone preplnené črevo, čo spôsobila práve tá pásomnica
aj napriek jedeniu mi veľmi vypadali vlasy, chýbajú mi vitamíny
a vďaka za radu, vyskúšam ?
skúšala som aj cesnak, no môj žalúdok surový cesnak nezvláda, črevá už vôbec, hrozne zle mi bolo
o kapuste som počula, skúsim ?
ďakujem veľmi pekne
a radšej aj ty sa daj vyšetriť na parazity, keď zachraňujete mačičky z ulice, tie parazity sa nemusia prejavovať hneď

Sisulinkaa

Ako ti zistili že máš pásomnicu ?? Máš doma zvieratá ?? Alebo ide o nákazu z jedla..sorry že sa pýtam ako mala :D ale zaujíma ma či si bola na nejakej kompletnej diagnostike, alebo išlo o vyšetrenie zo stolice...doma mame mačičky, občas zachraňujeme aj zatúlané, tak by som aj ja chcela vedieť či niesom niečim nakazená...

Z liekov ti neviem osobne nič poradiť, no podľa knihy Trebenovej skvele učinkuju tekvicové semienka s ricínovým olejom,... ďalej semienka papaje, klinčeky, z bylín asi všetky horké, hlavne rebríček...uhorky, kyslá kapusta....