Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zaujímavá informácia

Príspevok v téme: Zaujímavá informácia
PomocJeToTu

Takže dozvedela som sa zaujímavú informáciu, že včera mal byť koniec sveta. Letel totižto okolo našej Zemi asteroid. "Prekvapivo", nenarazil do nás, nič sa nestalo a my žijeme ďalej (mám v pláne to nejak osláviť).

Len rozmýšľam nad jednou vecou. Čítal niekto z tých skrachovaných jedincov Bibliu ? Zdá sa že áno, keďže z tých čísel "vypočítajú" deň konca sveta.
No ignorujú to, čo sa tam píše. Teda, väčšinu z toho. Bibliu som celú nečítala, len tú časť o konci sveta. Jasne sa tam píše, že bude masový výhyn zvierat, má byť na svete teror, ktorý má spôsobovať Antikrist (o žiadnom neviem) a jeho stúpenci, niektorí ľudia majú mať vypálené nejaký symbol na rukách, má byť hladomor, prenasledovaní kresťania atď.
Toto budú znamenia, že náš svet bude končiť.
Nič z toho sa nedeje. A aj keď sa to deje, tak len niečo, čo nespôsobuje obrovský neprestajný teror.
Aj napriek tomu predpovedajú koniec sveta každý polrok.

Marosko-n

Nostradamus prorokoval do 3400 rokov.
Má byť ešte 1000 rokov akože Božieho kráľovstva. Zo Slovanov má sa narodiť svetový vodca a nariadiť celosvetový mierový poriadok.
V biblii je napísane že pred tvárou Božou sa zhromaždia všetky národy sveta ! A Merkelova je Diablom posadnutá aby zmiešala národy proti vôli Božej. Lebo potom predstúpime pred Boha ako nie národ ! Ale ako veľké Nič !
Keď sa zmiešame Boh stratí identitu a genialitu každého národa a celý Boží plán s ľudstvom stratí zmysel. Lebo genialita a inteligencia sa zmiešajú s nižšou úrovňou a nastane sprostejšie ľudstvo !
Boh takých nepotrebuje a preto dopustí na sprostých ľudí pohromu.
Načo sú mu sprostejší ľudia v nebi, inteligenciou a genialitou na nižšej úrovni.
Ale tešme sa že sa narodí nový Boží vodca a bude na Zemi raj aspoň tých 1000 rokov.
Ale dovtedy sa ľudstvo musí pootlkať, aby nabralo trochu rozumu.
Nič dobre nás nečaká !

svintoje

ahjaj - síce ja už do školy nechodím, chvála Bohu. chodiť do toho holubníka naďalej tak sa zabijem. to bola pakáreň. škola ničí ľuďom detstvo. pokojne by sme sa mohli učiť aj doma a nie potom stresovať, ako rodičia zareagujú na známky. veď niektorí žiaci sa pre to aj zabili. to je nenormálne koľko psychických chorôb kôli škole je. teba ju zrušiť, to by bolo najlepšie. je to ako väzenie pre deti. hrôza a ešte niektorí učitelia sa správajú horšie než niektorí žiaci, strašne nespravodlivé svine to su, ničia detom detstvo. školy treba zavrieť, zrušiť a učiť sa doma.

ahjaj

keď som mala 17 rokov, tiež hovorili mladí po omši o konci sveta. Tak som ticho počúvala. Potom, keďže bola tma, ma jeden kamarát, ktorý býval tým smerom odprevádzal domov. Celou cestou som mlčala. Už sme boli takmer pri našom činžiaku, keď sa ma spýtal, či som vari smutná z konca sveta, ktorý má prísť, a čomu verím, alebo prečo neprerečiem za tú pol hodinu, čo spolu ideme ani slovo. Tak som mu povedala, že koniec sveta má byť podľa kamarátov až v piatok, ale z matiky píšeme v stredu a neviem ju, neviem čo mám robiť, aby sa mi podarilo napísať dobre písomku, a je to jediný predmet, ktorý mi špatí vysvedčenie. Odpovedal mi, že sa náhodou v matematike vyzná a rád mi pomôže.
Tak som k nemu začala chodiť sa učiť matematiku, nikdy za to nevzal peniaze a koniec sveta potom nebola ani tá písomka. Ale zakaždým, aj teraz, po mnohých rokoch si s vrúcnosťou spomeniem na neho, ako mi pomohol, aby koniec sveta nebol o dva dni prv. A že nebol ani potom bolo srdečne jedno. :-))