brigáda pokladník/predavač

Príspevok v téme: brigáda pokladník/predavač
dobreuz

Dobrý deň, rozhodol som sa teda, že aj ja vytvorím jednu tému a to ohľadne brigády. Môžem ísť brigádovať do pokladne za 3,50 € na hodinu čo nie je zlé a v nedeľu dokonca za 5,25 € na hodinu (50% príplatok) a že vraj sa majú príplatky ešte zvyšovať. Lenže problém je v tom, že ja teda prácu s ľuďmi nemusím a radšej by som brigádoval v sklade, lenže všetko je plné. Mám zobrať tú brigádu alebo nie? A inak, nemá niekto skúsenosti s prácou v pokladni že aké to je? Alebo mám skúsiť študentskú agentúru, ktorá prideľuje brigády? Vďaka za rady.

dobreuz

Mate59 jj, samozrejme, s tým rátam, skoro každý sa snaží ušetriť ako sa dá.
Obchodnicka no neviem či tam nájdem niekoho, nakoľko záujmy mojich rovesníkov sú fajčenie, pitie alkoholu atď. a ja toto nemusím, ja radšej šport a urbex, čo väčšinu mladých absolútne nebaví. Ale zase pravda, nič za to nedám.

obchodnicka

práca v pokladni je super, skusiť treba všetko ako sa hovorí, nič za to nedáš, len získaš, spoznáš nových ludí, možno si tam najdeš kamošov, ziskaš skusenosti, ja osobne som introvert a robila som v pokladni a bolo to super aj z toho hladiska že som sa neizolovala uplne od ludi vdaka tej práci... a ziskala som veľa známych,. takze ked tam idem do supermarketu na nakup vždy pokecám s byvalymi kolegami, super to spríjemní nákup...

mate59

Príplatky,odmeny,os.ohodnotenia a podobne sa týkajú zamestnancov na hlavný prac.pomer.Ty ako brigádnik budeš mať zmluvu,kde budeš mať dohodnuté ohodnotenie.Preto si daj pozor ešte pred podpisom zmluvy,aby ťa neoklamali,lebo každý zamestnávateľ sa snaží ušetriť na mzdách.Záleží, či budeš pracovať len o víkendoch,večer,aj od počtu hodín.

dobreuz

Adell_Certikova tak určite, že peniaze potrebujem ako soľ :) Lebo doplnky stravy pre športovcov sú drahé + si chcem aj šetriť
Rasto presne toto som mal namysli :) 100 % príplatok je už pekná suma.

Adell_Certikova

potrebuješ peniaze alebo nie?..úplne jednoducho sa vieš rozhodnúť, keď si zodpovieš na túto otázku..no byť tebou tam idem robiť, aspoň sa prekonáš a zvykneš si na prácu s ľudmi..

rasto212

Príplatky sa budú zvyšovať od 01. 05. 2019, v súčasnosti je príplatok za prácu v nedeľu poskytovaný príplatok vo výške 50% minimálnej mzdy, po novom to už bude 100 %.

dobreuz

Uvidím ešte, samozrejme budem rád aj za ďalšie názory :) Inak neviwte niekto či je to pravda s tým zvyšovaním príplatkov za prácu cez víkend?

dobreuz

Pardon, ale nezobrazuje mi ju, preto som musel založiť znova to isté. Neviem prečo, ale keď zaradím do sekcie nesúvisiace so zdravím tak mi to neukazuje... Asi nejaký bug alebo čo.