Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co chce ci nechce?

Príspevok v téme: Co chce ci nechce?
Drill

Takze mam kolegu na vyssej pozicii, je mily, usmieva sa na mna. Napisala som mu, pisali sme si. Avsak, jeden den na mna len zazera nic nepovie. Druhy den sa zas so mnou stale bavi, zartujeme, niekedy sa doberame. Minule ostal dlhsie v robote co sa naozaj stava len ked som tam ja. Cakal kym odisla kolegyna, prisiel, a nakoniec mi pomohol zo zavereckou. Sam od seba. Rozpraval mi pikosky o dalsich kolegoch, smiali sme sa vtiplovali. Dokonca ma pockal, a zviezol domov. Ale sam od seba mi nenapise. Volal ma aj von, ale odmietla som kvoli tomu ze mi bolo zle. V ten den asi 4x ma volal na vino. Teraz to uz ani nespomenie. Ked som mu napisala ci ma zve na rande (zo srandy) vravel ze nie, len von...tak neviem o co mu ide

Priatelka6

Haha, takmer niečo rovnaké som prežila s jedným "kamarátom". Spoznali sme sa v práci, často chodil za mnou na pokec, vtipkovali sme, občas povedal že by sme mohli ísť niekedy tam a tam, ale nikdy mi nepovedal ok tak zajtra po práci ťa počkám a ideme na obed, čaj, víno... Tiež mi nikdy sám od seba nenapísal, tak som bola trochu zmätená, nevedela som či ma balí alebo má berie len ako kamošku. Ja som sa tak trošku namotala :) trúbka :) potom som z tej práce odišla, a on nič, napísal mi asi po mesiaci. A tak sme si cez správy nejaké veci vysvetlili, povedal žeby sme sa mohli stretnúť a vydiskutovať si to, povedala som že nie. Že už je to zbytočné. Povedal že ok :) a že on to bral všetko priateľsky :) a tak mi trvalo pár týždňov kým som to predychala. A ponaucila sa. Že ak chlap ženu chce, tak jej dáva jasné signály, a aj ju niekam pozve. Nevodi ju za nos. Lebo to je také... "priateľské" :D ....že si nemám toľko namýšľať...A že pro jedno kviti slunce nesviti :)

mom

Priklanam sa k nazoru ahjaj. A to, ze mas skoro 30, to nic nedokazuje. Dnesni aj 40-rocni sa spravaju ako pubertiaci, lebo dnes sa starne pomalsie ako kedysi. Ludia si uzivaju a flirtuju pokojne aj v neskorsom veku a vôbec nic to nemusi znamenat. Dokonca ti poviem, ze su taki chlapi ktori flirtuju aj so zenami, ktore ich vôbec nepritahuju. Robi im to len skratka dobre, to natahovanie a bytie za "pekneho". Podla mna si jeho naklonnost iba namyslas. Jemu to hladka ego, ze si s tebou moze poflirtovat. Keby ta naozaj chcel, tak rande normalne naplanuje (kino, vecera alebo prechadzka). Toto vyzera na nevinny flirt ktory nema nic spolocne s tym ci sa mu pacis, alebo nie.

Drill

@Salamistka mohla by som ti napisat o tom viac nejak do.pm Nemam sa s kym bavit :( ... Praveze je strasne mily, len niekedy ma tak zabrzdil v konverzacii..je zvlastny trosku, tazko sa cita

Salamistka

Jaaj ty tupelo, ide po tebe, len si mozno nie je isty, ci ty mas zaujem ked ta v ten den volal na vino a ty si nesla, mozno si domyslel, ze nemas zaujem. Tak ak mas teda zaujem, tak sa nerob nedostupna a normalne mu to naznac. Navrhni aby ste sli von atd......

Lollka

Vyzera to tak ze sa mu pacis ale zaroven ma strach z nejakeho zavazku, vztahu. Daj si pozor aby sa ti nestalo ze sa akoze date dokopy, ty si budes mysliet ze mas vztah a on ti raz povie ze vsak on to berie ako kamaratsvo s vyhodami. Na vino s nim kludne chod a porozpravajte sa, snaz sa zistit co vlastne chce a ci ma zaujem o vztah. Nie priamou otazkou ale skor nejak inak, ze trebars zavedies rec na to, co kto planuje v buducnosti. Drz si ho zatial od tela kym nezistis co vlastne chce.

ahjaj

Soren kierkegard napísal denník zvodcu. Už si presne nepamätám, ale je to niečo také, že jeden krok vpred a dva dozadu. A čaká na reakciu. Nejak tak písal aj Lermontov v Hrdinovi naších čias. Takže robíš správne aj Ty. Jeden krok dopredu, jeden dozadu. Nech sa samec rozhodne, ktorým smerom chce ísť. Ani Ty nemusíš byť vždy k dispozícii ani mať náladu. Nepíš mu, keď Ti on nepíše. Počkaj, nech sa ozve a môžeš súhlasiť. A po súhlase sa mu neozývaj prvá. Nechaj iniciatívu na ňom. Nech dobýja ak chce. A nervy si osloboď myšlienkami na niečo iné, nieže budeš čakať ako posadnutá, čo bude chcieť. Mužský samec je nestály exemplár a nevie čo chce. Tak nech si to ujasní, dopraj mu čas. Vplývajú naň aj magnetické polia a počasie. :-)