ako vyplýva už z názvu témy, mám komplexy zo svojej tváre...možno si poviete, je tam toho pár pieh, ale ja ich mám po celej tvári, nielen na nose a lícnych kostiach, ale aj na čele a brade...ľudia to nekomentujú, len pozerajú na mňa, ale napodiv sa mi pár krát stalo, že mi ľudia - aj jeden muž - povedali, že sa im to veľmi páči...no ja ich neviem prijať a mám kvôli nim malé sebavedomie...vám sa páčia na ženách pehy? Inak mám modré oči a plavé vlasy (mne sa páčili pehy a ryšavé vlasy na Anne zo Zeleného domu)
aký máte názor na pehy? mám z nich komplexy
Wow, to nemaju vsetci tak radi ako ja? milujem pehy, je to velmi pekne. cim viac, tym lepsie. preco som si vzdy myslel ze pehy vsetci miluju? co mas komplexy :D mozes byt rada ze ich mas tolko! tak pehatych dievcat je velmi malo :(. Toto vobec nie je vec z ktorej mas mat komplexy. A ak sa ti bude niekto smiat vysmej ho naspat tiez za nieco za co nemoze ;).
Pokial viem, tak pehy sa odstranit nedaju, takze je zbytocne to riesit. Treba sa akceptovat. Si zdrava, mas ruky, nohy. Pehy nie su problem.
Ved teraz vidim po celom instagrame len tutorialy, ako si baby samy robia pehy po tvari hennou a ze original celu tvar si vybodkuju komplet, este aj take vacsie flaky si robia, tak mam pocit, ze teraz je to v mode :D ked si aj falosne pehy robia. Myslim, ze nemas mat z coho komplexy.
Mam pehy len na tvari k tomu rysavy odtien vlasov a bledu plet. Je to sexi, este nikto mi nepovedal zeby mi neslusali alebo ze som skareda :D skusili by.... Su baby ktore ich maju vsade, aj na rukach ci dekolte. Je to normalne. Nemaj z toho komplexi prosim ta..