Ahojte:) beriem antikoncepciu uz dva roky..no teraz som mesiac nebrala a chcem sa poradit.chcela by som aby mi nedosla menstruacia(idem k moru),Cize ich mozem teraz zacat skor ako v den,ktory dostanem menstruaciu ano?je to nejak zdraviu skodlive alebo tak?urobila ste to uz niektora??ale uz ma boli brusko ,citim ze uz mam dostat..mozem to urobit podla vas?
Kto mi poradi ohladom antikoncepcie
nenapisala si kedy ju mas dostat a kedy ides k moru???urcite nie skor zacat brat ako v prvy den...ale je tu este moznost,ze si das pichnut vyvolavacku-tym padom dostanes kramy a mozes zacat brat HA-to su vazne veci-hormony vedia riadne poskodit...zajdi k lekarovi a opytaj sa ci je to takto mozne,ja myslim ze ano...v tvojom pripade
monica, nechapem, preco si to na mesiac vysadila a s hormonmi sa ti neodporucam zahravat, tak si narusis cyklus a chod vajecnikov, ze z toho budes nestastna. Mala si brat dva mesiace vkuse, ked uz...Skor ako v prvy den menzes to neber, lebo ta uz nikto potom neda dokopy a ked budes starsia, budes chodit po doktoroch na vyvolavacky...Nechcem ta strasit, ale ja som brala hak tri roky, aj som menila a skusala. Pozor na to.
gynekologovia neodporucaju zacat skor ako 1.den menzes!!!! takze nie
nie, skôr nemôžeš, musíš počkať na menzes!