/Jk7991/ preco prave tuto vlakninu?
Šport – čo pri ňom stratíme, musíme (zdravo) vrátiť
Poriadne cvičiť, relaxovať dopĺňať vláknina (optifibre), vitamíny a bielkoviny.
No ziadne take, stratim tuk a este aby som ho doplnila :D
športovať, potom regenerovať a určite aj dopĺnať vitamíny a minerály
@Fildo tak ten je parádny! ;) ja som si zase spravila radosť novou kolobežkou tiež z cyklospecialít a je to paráda. Konečne šport, čo ma fakt baví
presne tak, aj keď treba pravidelne športovať treba aj pravidelne regenerovať :)
pre mňa je práve šport formou oddychu - myslím ten rekreačný, napr bicykel či rýchlejšia chôdza, pritom si najlepšie oddýchnem a vyčistím hlavu
tak zase zalezi aj od toho, ze ako cvicia si myslim. ak sa naozaj nicia v posilke alebo take nieco, tak to nie je v pohode. ale ak jeden den si ide clovek zabehat, iny si zacvici, dalsi den ide na korcule, bicykel a tak dalej, tak to je fajn.
vela ludi zabuda, ze treba aj oddychovat, lebo poznam ludi, ktori cvicia 6krat do tyzdna ale to podla mna nie je ok.
Za mňa je tiež bicyklovanie top šport. Už rok šetrím na skladací bicykel bromptom - je to legenda
www.cyklospeciality.sk
BRATISLAVA 9. septembra (WBN/PR) – Kto behá, jazdí na bicykli alebo posiľňuje, vie, že šport má svoje riziká. Pokles hladiny minerálov alebo imunity, bolesti spojené so zranením alebo opotrebovaním kĺbov a svalov – na všetko lekár i lekárnik niečo ponúknu. Ide o to, aby tieto látky boli nielen účinné, ale tiež ...