Ženatý - Osamelý

Príspevok v téme: Ženatý - Osamelý
alatan

Som ženatý 14 rokov a pritom osamelý takmer rovnako dlhý čas.
Hoci som odmietaný, nikdy som jej nebol neverný. Hľadal som si síce priateľku po pokec, kávu, večeru, kino, alebo podobné aktivity, ale neuspel som.
Neviem síce, v čom mi toto priznanie pomôže, ale nejako komunikovať musím a v práci toto rozprávať nebudem ...
Poznáte niečo podobné, alebo máte vlastnú skúsenosť ???
Za názory vrelý dík ....

Zuzana209

Ahoj, ja som dlhodobo vydatá a prešla som podobnou fázou ktorú opisuješ...Je to síce veľmi dávno ale s odstupom času - chvála BOHU a to doslovne že som sa s nikým z pokecu nevyspala..My sme krízu nakoniec prekonali a máme sa veľmi radi, napriek rôznym problémom.Nepoznám vaše manželstvo z citovej stránky. Som presvedčená, že najdôležitejšie je preskúmať svoje srdce, či dotyčný - manžel/manželka je tá pravá osoba s ktorou napriek kríze máš byť vo vzťahu. Určite nechoď cestou, kde budeš hrať na "dve strany" prinesie to tebe aj ostatným len kopec neštastia...ver mi viem o čom hovorím.

Aliss

Podla mna je dobre, ze ma temu uzatvorenu. Lebo vacsina neregistrovanych ludi, az na hrstku normalnych, tu chodi rypat a sami by potrebovali odbornu pomoc :) Email si clovek vytvori bars aj na chudackom azete za 5 minut. Skoda je skor ta, ze autor neodpoveda viac...snad sa tu dostavi a objasni nam co a ako, tiez ma to zaujima

daniela2

inak, škoda že si dal tému len pre registrovaných. je tu dosť veľa neregistrovaných a potom by ti viac napísali. Nie každý má odvahu dať si aj dostupnú emailovú adresu, lebo to je podľa neho narušenie súkromia.

daniela2

Jedna staršia kolegyňa tak mala. A potom z toho kávičkovania bol milenecký vzťah, zrútená kolegyňa a pod. Rozvodom to neskončilo, muž sa s milenkou rozišiel. Ale kolegyňa hovorila, že keď to potreboval, asi nestála dosť pri ňom, takže odvtedy sa stará a komunikuje.
Takže mysli na to, že rovnako môže cítiť aj Tvoja manželka. Začni komunikovať s ňou Ty. Aký mala deň v práci, čo mali na obed, viac otázok ohľadne detí, alebo keď telefonuje s kamoškou, čo nové má jej kamoška, a podobne. Zaujímaj sa aktívne o všetko, ako sa cíti, pochváľ jej make up, šaty, parfum, dones jej čokoládu, alebo si daj poradiť v práci od niekoho a kúp jej nejaké extra sérum, či krém. Ak máš sestru, daj si poradiť od nej, čo by ju ako ženu potešilo.
A daruj jej niečo mimo sviatku. Keď rada číta, spýtaj sa čo, keď je na pc, zaujímaj sa, aké stránky sleduje, ak hrá počítačovú hru, či vyhrala, alebo čo je to za hru.
Nerieš svoju osamelosť, rieš jej osamelosť. A uvidíš, že sa kocka obráti, a aj ona sa po nejakom čase začne zaujímať o Teba a budete sa viac rozprávať.
Toto všetko mám od dvoch kolegýň, obe sa takmer rozviedli. Jedna preto, že jej manžel si našiel milenku a druhá preto, že ona si našla milenca, lebo manžel sa s ňou nerozprával.

Angelika3

Mne to príde ako typický chlapský príspevok- veľa toho nenakecá, žiadne omáčky a podstatou je prítomnosť resp. neprítomnosť sexu.

Je to smutné, že takto je to v mnohých vzťahoch, sú spolu a pritom aj tak je každý sám a trpí. Nikdo neni ostrov, ale nedokážeme si to akosi uvedomiť a realizovať.

Osobne si myslím, že príčinou je uzavretosť a nedostatok lásky všetkých zúčastnených.

V sexe keď chlap nedokáže ženu skutočne ale skutočne uspokojiť a ak ho ona skutočne nemiluje tak, že by s ním túžila splynúť, tak ho často postupne začne odmietať. Chlap v tomto prípade tiež nie je skutočne uspokojený a tak je sexom takmer posadnutý, lebo ho musí potláčať kvôli tomu, že je odmietaný a je to začarovaný kruh. Nemôže to byť ozajstná láska a niekedy takáto láska vedie naopak k ľahostajnosti, či dokonca nenávisti.

Aliss

Ak chces poradit, je tu velmi malo informacii z tvojej strany. Preco ta zena odmieta, kde, kedy a v com nastal problem? Mate deti? Ako vyzera vas bezny den? Komunikujete spolu vobec?