Análny sex

Príspevok v téme: Análny sex
gemini

Ahojte! Mám 22 rokov, a priatel ma nenechá napokoji s analnym sexom. Mne to velmi nechýba, ale skúsila by som to aspoň raz už len kvoli nemu, aj zo zvedavosti. Lenže mám aj zlatú žilu, čo by určite bolelo, no raz to vydržím, ale to čoho sa najviac bojím je to, že cez analny otvor sa človek vyprazdňuje,a niečo tam určite musí byt. Bojim sa že by bol celý od toho, lebo človek si zvnútra predsa nevie vytrieť zadok. Viem že to je smiešne, ale keď s tým máte niekto skúsenosti, napísali by ste mi prosím vás, ako to riešite?! Vopred ďakujem!!!

gemini

Prvé dva body mi boli jasné aj predtým. A aké prasatá??? Nechcem tu písať vulgarizmy,ale ty nemáš v riti ho.no alebo čo? Dufam že to takto už pochopíš! Iba som sa pýtala, či pri analnom sexe sa tým nepošpiníš. Lebo moja známa s tým už mala skúsenosti. Ja nie! Ináč by som sa nepýtala!

iii

za prve pouzi kondom! za druhe kludne aj lubrikacny..pojde to lahsie .) za tretie sppina??? co ti sibe?to s jakymi prasatamo robite?

gemini

Iba preto sa pýtam, lebo jedna moja známa mi rozpravala, že to skušali s priarelom, a že špina tam bola, a nie málo! Tak som sa tak sekla:-)))

yo3hi

nic na nom nebude pozri si trosku antomiu vsetko mas v crevach a nie na konci.. :) ale mozno sem tam nejaka paradajka banan jablko :D

basa

ja ked to robim s priatelom nikdy nie je spinavy.....treba sa predtym umyt, a tak ti poviem,zo zaciatku je to take cudne,nic extra prijemne ale po chvilke je to uz super

jerry

ahoj hemini
staci ked sa pojdes vyprazdnit a umyt si zadocek. niekto pouzova aj klistir. a ked pouzijete kondom aspon ten prvy krat tak uvidite ci bude na nom spina