Polygamia je neprirodzená

Príspevok v téme: Polygamia je neprirodzená
simiona

Prečo si to vlastne myslím? Keby bola polygamia prirodzená, nebolo by toľko podozrievavych a žiarlivých žien. Nevadilo by im, že ich partner flirtuje s inými, že sa stretáva s inými ženami. A rovnako, existuje chlap, ktorému by nevadilo, že jeho žena sexuje s inými? Poznáte takého? Keby bola polygamia prirodzená, ako to tak radi hovoria chlapi, žiarlivosť by neexistovala.

Rebel007

Co mam clovek robit ak ma hlboke emocionalne prepojenie s dvoma zenami. Samozejme je to protizakonne mat rad viac ako jednu bytost vo vesmire. Aj ked nechapem komu vyhovuje obmedzovat pocity k druhym oficilane na papiery myslim. Napriek tomu som si povedal ze dam svoje city obom a cestne som sa priznal obom aka je situacia. No reakcie boli ake boli. Aj ked som si myslel, ze prave zeny to pochopia. Moje úmysly su ciste. Dostal som sa do citoveho pekla a pokusam sa najst cetu von. Svet sa ruti do zahuby lebo ludia sa maju malo radi.

Baba22

Ja by som polygamiu brala, som totiz zamilovana do dvoch spoluziakov na vyske a chcem ich oboch ked som s jednym chyba mi ten druhy a ked som s druhym chyba mi ten prvy. Zblaznim sa z toho navyse s oboma som sa uz bozkavala aj spala. S jednym trvalo kedze on ma berie ako frajerku a s druhym to bolo raz ked sme mali vypite po skuske a neovladli sme sa lenze on to berie ako opilecky ulet ale ja ho milujem. Chcem polygamiuuuuu!
Casto si pustam piesen od janky kirshner
youtu.be

BJ_2

simiona, skus sa zamysliet aki muzi to vymysleli (ze vraj vedci, lol - ale tak ked sa pozries na mnoho tych vedcov, su to honici, co chodia za stetkami a chcu mat viac zien jasne, obhajuju si to aj vedecky)

Muz, ktory cti lasku, by ti nikdy nic take nepovedal. Prirodzene je zamilovat sa do jednej zeny a nepodviest ju. Cize - monogamia. Lebo laska je na prvom mieste. Kto ma na prvom mieste to medzi nohami a laska je taka nejaka odnoz, co treba, ale lepsie, keby ani nebola, tak necudo, ze obhajuje polygamiu. Lebo jedna zena sa mu sexualne zunuje, a potom potrebuje novu a mladu.
Cize za mna, nie nieje polygamia prirodzena, len medzi opicami a zvieratami. Medzi kultivovanymi ludmi urcite nie. Tam je na prvom mieste laska a manzelstvo. Vies to podla toho, ze deti pozaduju, aby mali 1 otca a 1 matku, ktori sa lubia a nezradzaju sa. Tak to chcu. Podla toho vies, kde je pravda. Skus sa vratit do svojich deetstkych liet, a zamysliet sa, ci by ti nevadilo, keby tatinko obrabal viac zien.

AirDay3

Iný kraj, iný mrav... Každý nech si žije podľa toho, koľko toho zvládne. Zaťažovať sa netoleranciou voči iným by mne osobne bolo nepríjemné, priam obludné, lebo by ma to blokovalo. Ísť pod pás iného človeka je min. provokatívne. Tiež by som chcel sedieť na prameni s ropou...raj na Zemi, len závidieť. Ako, ďakujem za tú cisternú nespracovanej ropy, ktorú ste mi posledne poslali, ale ja by som ocenil jednu vetriesku nastiepaného dreva/uhlia a jedno vreco diamantov z JAR, na moju adresu, doporučene a potom Vám už dám pokoj:-) Už si na vás nikdy nespomeniem a keď, tak sa budem snaziť pôsobiť priateľský:-)

Lollka

Tak neviem co mas na mysli, polygamia je nieco ine ako nevera. Pri polygamii ma muz oficialne niekolko manzeliek, pri nevere len jednu ale strieda na sex aj ine. Polygamia moze fungovat len tak, ze ked ma jeden muz viac zien mnohi dalsi muzi nebudu mat ani jednu. Tak to funguje aj v zvieracej risi kde takto ziju, ten najsilnejsi samec ma harem samiciek a mnoho slabsich nema ani jednu, nebude mat nikdy sex a neprenesie svoje geny dalej. Vzdy sa rodi priblizne rovnaky pocet samic/zien ako samcov/muzov takze to nemoze byt inak. Mormoni nadbytocnych neziaducich chlapcov obvinia z homosexuality a vyhadzuju zo svojej spolocnosti, moslimovia ktori si nikoho nenajdu zas hufne prudia do Europy. Ani tu sa o ne ale zeny nejdu potrhat tak potom robia bordel, znasilnuju.

Sexko568

Vsetko je vecou vychovy a spolocnosti v ktorej vyrastas. Kebyze vyrastas v moslimskej krajine, tak to prijmes ako normu a nebudes sa proti tomu burit. Hitler dokonca zriadil skoly pre zeny, ktore msli rodit cistu arijsky rasu a jednoducho, ked sa to bralo ako spolocenska norma, tak sa zeny nechavali oplodnovat akoze geneticky cistymi chlspmi a rodili.
Zeny tu ste hrdinky, ked vyrastate v tomto prostredi, mate slobodu, takze sa mozte prejavit a bojovat za co chcete a slobodne tu pisat, ale si predstavte chudence zeny moslimky, ktore nemozu mat vzdelanie, nemozu si obliect co chcu, soferovat auto, nemaju volebne pravo... by ste drzali klapacky a prisposobili sa, verte tomu !!!

Tiffany1

Podla mna je pravdepodobne prirodzena, ziarlivost je len dosledkom ludskej vlastnosti .... a to chciet nieco mat dokonale pod kontrolou, vlastnit. Ja osobne s vernostou problem nemam, nepotrebujem mat inych ale ani neziarlim, teoreticky viem neveru o ktorej mi bolo povedane aj odpustit, ak bola cisto pudová. Ale poznam chlapa, ktory miluje svoju partnerku aj ona jeho ale maju sex aj s inymi, obaja a obom to neprekaza. Moze to fungovat ale pravdepodobne takto len u maleho percenta ludi, pretoze malokto kto rad podvadza dokaze zniest to ze aj jeho partner /alebo partnerka by mohol/la podviest.

Idris9966

Doba je taká že už je to čil tažko riešit čo je normálne a čo nie . Pre niekoho je to uplne normalne pre niekoho nie No pokial je chlap kok*t a svoju priatelku nemiluje tak to pre neho normalne je .
Pre toho kto lubi to normalne asi nebude nie ? No ale podla mna to normalne nie je, s laskou a normalnym vztahom to nema nič spoločne ,iné je ked sa na tom ludia dohodnu a budu si to navzajom akceptovat tak to už je ich vec .Ale aby žena alebo chlap čo má partnera/partnerku argumentovali tým že je to normalne lebo vedci povedali tak nie ,v tom prípade to nie je ok

simiona

Myslím skôr z vedeckého hľadiska. Ako chlapi argumentujú tým, že vedci povedali, že polygamia je prirodzená, lebo chlap sa chce a bla bla...