Láska, vzťah rodina...poraďte mi prosím

Príspevok v téme: Láska, vzťah rodina...poraďte mi prosím
Virtuozzz

Zdravím všetkých normálne diskutujúcich. Všimol som si že sú tu aj fajn ľudia, tak skúste sa pozrieť na mňa.
Som muž, mám čerstvo 26 rokov. Rád by som si našiel priateľku a oženil sa niekedy, mal detičky, jednoducho rodinu. ALE...problémov je toľko že som z toho úplne na dne a myslím že neexistuje žiadna šanca aby som aj ja mohol mať vzťah (nikdy som ho nemal, ani som radšej neskúšal)
Problém číslo 1. Od základnej školy som bol sikanovany, na učilišti tiež, vďaka tomu som dostal úzkosti a depresie a vďaka tomu som uznanym polovičným invalidom.Presiel som si za tých 10-11 rokov 3 lieceniami, posledné pomohlo. úzkosti nemávam a depky tiež nie. Ale žiaľ, mám na to papiere.
Problém číslo 2. Nikdy som poriadne nepracoval z týchto dôvodov, mal som len brigády. Našťastie žijem u rodičov, inak si neviem predstaviť čo by som robil.
Problém číslo 3. Ja ani nič poriadne neovládam, neovládam cudzí jazyk, nemám veľké znalosti v ničom.Jedine šport.
Problém číslo 4. Ako by to nestačilo že som trpel dlhé roky úzkosťami a depresiami. Tak mám od narodenia ľahšiu formu hypospadias -močová rúra na penise je tesne pod zaludom a penis vyzerá smiešne a má len 12cm v erekcii, v kludnom stave má snáď tak 3 :-( niekedy si musím sadnúť na wc aby som si neomocil ruky.
Problém číslo 5. IQ mám okolo 90 čiže priemer alebo mierne podpriemer, bol som aj u psychologický a tá vravela že mám na to mať priateľku rodinu atď.ale to som ešte nemal uznaní invaliditu a nevie ani o tej hypospadii...
Jedine dobré vlastnosti ktoré mám je to, že som dobrák a sčítaný rodinne založený človek. Dlhé roky s tým všetkým bojujem ale neviem či sa mám skutočne naozaj nejak postaviť na nohy a uskutočniť to po čom túžim alebo nie je reálna šanca kvôli týmto všetkým problemom založiť si rodinu.
Dokázal by som pre to naozaj aj tvrdo pracovať a urobiť čokoľvek.
PORADTE a pekný deň vám všetkým

Nemohlo

tvoj najvacsi problem je asi ten tvoj penis... to zacni riesit s psychologom/psychiatrom. vsetky tvoje ˇPROBLEMYˇ zacinaju tam. aspon podla toho co citam, aj ked ten tvoj penis bola len taka vsuvka v celom prispevku. Su zeny, ktorym na velkosti nezalezi a tych zien je dost. Len to nemozes tak okato riesit, musis nadobudnut aspon nejake sebavedomie aj ked si myslim ze je to pre teba moc tazke. ja som napriklad pekna, atraktivna a charizmaticka osoba, viem to o sebe ale brzdi ma v zivote jedna vec a tym je moja vagina a moje pysky... vsetko tam dole mam asi moc velke, preto uz nejdem do vztahu... snazim sa s tym vysporiadat aj bez plassiky a snad v zivote najdem nikeoho komu nebude zalezat len na sexe a na mojom vyzore. prajem ti aby si nasiel zenu ktora takisto nebude riesit genitalie.. vela stastia

Fullhd

nauč sa žiť sám so sebou a budeš šťastnejší, nájdi si nejaké veci ktoré by ťa bavili.. mne to dosť pomáha

Toto su velmi uzitocne rady.

kkk45

a teraz vážne... si na tom oveľa horšie ako ja a to som si myslel že ja som na tom zle..
ja som bol tiež šikanovaný na zš, ale nejak som sa dal dokopy.. nebol som ničím diagnostikovaný.. v podstate som normálny človek..

a tiež by som chcel mať raz rodinu a deti ale to je celé komplikované... keď dnes sa uznáva promiskuintosť, striedanie partnerov, podvádzanie sa berie ako normálna vec, vzťahy nikto neberie vážne... čo s takými ľuďmi.. byť tebou tak to nerobím.. tie baby dnes za to absolútne nestoja. to je škoda reči.

nauč sa žiť sám so sebou a budeš šťastnejší, nájdi si nejaké veci ktoré by ťa bavili.. mne to dosť pomáha

Fullhd

1.Najdi si robotu,hoci aj vo fabrike.Setri si a potom si sprav nejaky kurz (Zvarac,Obrabac kovov,Zeriavnik,Bagrista,CNC programator...atd.)-nieco sa nauc robit pretoze ked nic nevies koncit vo fabrike cely zivot.
2.Sprav si vodicak a kup si auto.
3.Nelutuj sa pretoze je to kazdemu uplne u riti.
4.Dnesne zeny nechcu chlapov co chcu deticky.Hovoria to ze ano ale pravda je dost ina.Momentalne by si nezbalil ani moju susedu gabiku(gabika ma 220 kg).