Skúškové obdkbie

Príspevok v téme: Skúškové obdkbie
Kikaaa93

Dobrý deň, ani neviem ci chcem radu len sa proste rozpísať.. Je skúškové obdobie, zo začiatku sa mi darilo spravila som jednu skúšku za druhou, no keď prišiel rad na posledne dve skúšky nič sa mi nedarí.. Som už viac ako mesiac zavretá doma medzi štyrmi stenami a nevládzem sa už učiť. Jednu skúšku si už definitívne nechávam na leto pretože keď sa budem teraz učiť na obidve tak nespravím ani jednu... Chcem sa momentálne zamerať na tu jednu, ktorá mi nadväzuje na predmety v ďalšom ročníku. Problémom ale je, že ja sa už nevládzem učiť. Toto skúškové mi príde nekonečné a nemám už ani motiváciu sa to učiť, keď nemám žiadne výsledky. Keď ráno vstávam a otváram tu knihu, už len pri pohľade na ňu mi je zle. Nemám už chuť sa to učiť a neviem co robím zle.. Teraz už budem mať posledný termín a ja som už zúfalá. Stále mi do spravená skúšky chýbal bod alebo dva.. Neviem co už mám robiť..

philips

Tomáš, ty si na vysokú nechodil, že? :)
Kika, ak chceš, nechať tu kontakt na mail, pošlem ti niečo. Akú školu študuješ a v ktorom si ročníku?

Tomas12345

Motivacia ty moze byt to ze ak sa nebudes ucit tak budes tak akurat pracovat dakde vo fabrike na zmeny, alebo za pokladnou. Nie je lepsie par mesiacov sa naplno ucit a potom po cely pozemsky zivot mat lepsiu pracu ?

Vsak prave to je lepsie takto ze ty vzdy chyba len jeden dva body, horsie by bolo kebyze ty ich chyba desiatka. Takto mas velku sancu ze na dalsej skuske sa ten jeden dva body dakde najdu a tu skusku spravis.