Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tipy a triky na podporu rastu mihalníc a obočia

Táto diskusia patrí k článku: Tipy a triky na podporu rastu mihalníc a obočia
Tipy a triky na podporu rastu mihalníc a obočia

Možno to bola nehoda a možno ste si ho pretrhali zámerne. Časy 90. rokov a úzkej vykreslenej čiarky sú však už dávno za nami, a preto začínate skúšať v panike overené babské rady. Nevadí, všetko sa dá zachrániť. Teda, takmer všetko. Nezúfajte, my vám poradíme, ako na to.

Lania

Wow, this article is so relatable! I remember over-plucking my eyebrows back in the day – total disaster! Now I'm all about embracing the natural look, but the struggle was real. Sometimes, when I feel that "oh no, what have I done?" kind of panic, I just fire up Eggy Car for a quick round. Something about carefully balancing that egg and not letting it fall... it's strangely therapeutic.
eggycarfree.com

Narrah

I can totally relate — sometimes you panic and try all sorts of old tricks when things go wrong, thinking it’s a disaster. It’s reassuring to know that most mistakes are fixable. Speaking of stress relief, I had a mini laugh break yesterday playing crazy cattle 3d — watching the cows tumble around like crazy really helped me reset before tackling the mess I made!

galishinag

Sérum na rast mihalníc - tonzes.com Po 2 týždňoch moje riasy konečne vyrástli! Sú krásne a každým dňom sa to zlepšuje.

galishinag

Sérum na rast mihalníc - tonzes.com Po 2 týždňoch moje riasy konečne vyrástli! Sú krásne a každým dňom sa to zlepšuje.

Kotika

velmi odbre su sera na podporu rastu mihalnic. Same od seba nenarastu. Osobne použivam Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum z Notino. Som spokojná