aka kniha

jeanvaljean699

Beletriu som čítal len pre nútenú zmenu,príliš veľa faktov.Čo je cieľom?Nájsť to čo vieš poznáš ale nebolo vyslovené alebo nájsť to čo ešte nevieš vysloviť...?

uOdpalenych

Ako myslíš Anjeli vo vlasoch, že ako to je v skutočnosti kniha Blchy vo vlasoch? Tak pekne by tie chudé, odporné, obludné, zákerné, upiroidné a inteligentné tvory niekto nazval? Tisíkrát krásnejší... jsou jen blchy co skáčou do vlasú?!

uOdpalenych

Ja si pamätám len obsah z knižky O troch grošoch, v krátkosti ho viem naspamäť, málokto sa môže pochváliť takou pamäťou: proste tam ide o to, proste tam ide o to, proste tam ide o to, proste tam ide o to, proste tam ide o to, proste tam ide o to. V prípade straty pamäti stlačte číslo 10, v prípade straty pamäti stlačte číslo 10, v prípade straty pamäti stlačte číslo 10, v prípade straty pamäti stlačte číslo 10! Ou. Ta o čo tam ide?! Tam si Divočina? Proste, čorkneš groše všetkým navôkol a máš tie groše ty a Dobro zvítazi nad Zlom (musí!!! - TIME OUT, pls.) :-)

domixie

taku co ma zaujimavy dej, nejaky zvrat na konci, samozrejme ho neprezradit, iba na knizku "navnadit" :) ked ti ziadna nenapada tak si proste sadni pred kniznicu a skus si osviezit, ktora bola o com a vyber si taku, ktora ta zaujala od zaciatku do konca