sťažnosť na susedove psy

Príspevok v téme: sťažnosť na susedove psy
fick8

Dobrý deň, naši susedia majú 8 psov. Na noc ich zatvárajú, ale v priebehu dňa hocikedy začnú štekať a to sa vážne nedá zniesť. Máme 8 mesačnú dcérku, a v dome hádam ani nemáme miestnosť kde by ju brechot nebudil. Keď sme to susedovi povedali tak on vraví že to nemôže byť pravda, že keď je on doma tak sú ticho (čo je naozaj pravda). Manželka je už z toho nešťastná, je na materskej a takmer každé dopoludnie je úplne na nervy. Myslíte že s tým bude obec niečo robiť, ak podám sťažnosť?

Martinatata

U vás je asi problem, že chce dat dieťa na terasu spat a psy jej ho budia. Sama mám 9 mesačne dieťa, tiež sa mi to stava u rodicov a mám nervy, lebo vydocaskovala som xx psov a ziaden tu nevystekoval. Ale idem Ti odpovedať, že obec s tým nič nespraví a manželku treba poslať, nech ide dieťa kocikovat mimo dom, aj keď chapem, že je jej to pohodlnejšie sa vyvalit, zatiaľ čo dieťa spi, ale musí sa prisposobit podmienkam, ktoré sú.. samozrejme psy za to nemôžu, správajú sa ako svorka a majitel by si ich mal ukočírovať.. ty však musis s majiteľom jednat priateľsky, lebo mozes rozpútať vojnu a budete si roky vzajomne znepríjemňovat zivot

Aliss

Antipes, kde si to kupil? To je taky ten pristroj, ktory vysiela zvuk pocutelny len pre psa? Ja som ho mala, ale evidentne lacny smejd a nefungoval. Odporucil mi ho jeden chovatel, co ma hava ako my, lebo len tak odnaucil iste veci svojho psa. Ziadna bitka, ziadna elektrina, len ten neprijemny zvuk...Ja mam inak pod oknom rovno susedovho psa, ktory vyvadza niekedy ako besny, najma v noci..ale nevadi mi to, skor sa chodim nukat, ze im ho riadne vybeham, lebo ak pes nonstop steka a vydava rozne pazvuky, bud ma nejaky vazny zdravotny problem alebo je to len o tom, ze majitel je prosto idiot a nevie ho vyvencit. S mojim chodim denne si zabehat alebo nachodime riadne km cez lesy, a nikdy neskucal ani nikoho z okolia neobtazoval pazvukmi. Bohuzial, aj tu sa ukazuje, ze len clovek moze za to, ako sa ten pes sprava....Este som nevidela vybehaneho, spokojneho psa, aby obtazoval okolie. Stekot, to je ine, pokial sa to deje cez den a pes reaguje prirodzene na to, co sa deje okolo neho.

Antipes

Ja som kupil taky ultrazvukovy protipsovsky vysielac a dal som to k susedovmu plotu a vzdy ked to zaznamenalo stekot, tak to pustilo silny ultrazvuk az ten pes zacal skucat az prisiel na to, ze ma drzat pysk a mame pokoj vsetci :)

Antisexx

Podla mna jedine co ti pomoze je bud sa odstahovat alebo to prijat. Nasi "susedia" oproti maju troch vlciakov ktori neustale stekaju. Mne je to jedno ale nie je to prijemne ked je mama po nočnej a chce spat lebo ono sa to zda že je to dom oproti ale pocut to dost. Stazovali sa na nich aj ich susedia z jednej aj druhej strany a nic nepomohlo. Takze si nemyslimnze tvoj pripad je nejak riesitelny, ak sa mylim, tak sorrry, samozrejme okrem toho odstahovania sa.

Aliss

Niekto ti tu radi nahrat si stekot na mobil. Nie je to zly napad, skus. A ukaz to majitelovi. S najvacsou pravdepodobnostou s tym nebude moct nic urobit. Tak ako ludia otvaraju usta a hovoria, psici stekaju :D Je to ich komunikacny nastroj. A vzdavat sa psov, to by som ja osobne nedokazala. Maly by si mal zvykat na rozne zvuky. Moja neterka travila u nas vela casu, maly pes bol nonstop pri nej. Okrem toho, ze pocas detstva nebola nikdy chora, tak dokazala spat, ci sa v dome ozyvali rozne zvuky (od stekotu, mixera az po vysavac). Naproti tomu, ked k nam pride synovec, rozreve ho aj male buchnutie dvierok v kuchyni. Lebo doma okolo neho chodia po spickach, dokonca sa rodicia ani nahlas nerozpravaju...vraj aby bol maly v klude. A potom je v soku, ked buchnes zachodovou doskou....Poproste suseda, ci by nemohol pri psoch vzdy niekto byt, ak je to jedina moznost, kedy su ticho. Ale staznost ti zrejme nepomoze, kedze ten stekot urcite neprevysuje iste normy...

antizvieratkova

Ebe psickari nech reguluju svoje chovy psov . Ludia co si potrebuju zvieratami nahradzat spolocnost ludi maju problem nie ja. Ked tak milujes psov ustel si na dvore v utulku teda a snaz sa zaspat v tom hluku a stekote ty mudra. Tiez mam taku neohladuplnu susedu ktorej psa musime pocuvat. Bola by som zvedava ako by bolo tebe keby prides po nocnej smene domov nemozes spat a musis pocuvat cely den zavíjajúceho a stekajuce psa. Potom hovor nieco o tolerancii .

ahjaj

predpokladám, že ide o dvoch dospelých psov a 6 mláďat, takže sa dá rátať s tým, že mláďatá predajú.
Keď aj nie, všade, nech by si išiel kamkoľvek, nájdeš niečo, čo bude rušiť. To rušenie je však iba zámienka pre bábätko v prenesenom zmysle. Ono jednoducho zaspí všade, keď je tak unavené, ak ho len teda nedáš rovno pred reproduktor na diskotéke. Keď žena ide so spiacim bábätkom v kočíku, musí byť zvyknutá na to, že z druhej strany ulice na ňu skríknu, že počkaj, nech sa pozriem a niekto sa bude pri nej pekne nahlas nad kočíkom rozplývať nad tým, aké je bábätko krásne.
Bábätko je vo veku 8 mesiacov, keď by malo spať 2 alebo 3 krát za deň. Preto spí jeden deň dvakrát a druhý deň trikrát. Má svoje obdobie spánku a bdenia, a spať 3 krát je akoby veľa a 2 krát málo. Preto spí možno 3 krát a horšie. Ďalšie také obdobie budete mať na prelome 15-16 mesiacov, keď pôjde o to, či spať dvakrát alebo raz. Raz bude málo a dvakrát veľa, preto bude pri tom druhom spánku citlivé aj na ten najmenší hluk alebo maličkosť, ktorá mu odvedie pozornosť od spánku, aby sa potom zároveň žalostne nerozplakalo od únavy. Ďalším prelomovým obdobím bude predškolský vek, keď vynechá poobedňajší spánok a bude mrzuté kvôli tomu. Keď mu dáš topánočky s modrými šnúrkami, bude zle a keď mu dáš so zelenými, tak prečo si nedal s modrými. A žalostný plač. Rovnako ako nezrelá nervová sústava unaveného dieťaťa, ktorému je srdečne jedno, aké sú tie šnúrky, plače jednoducho od únavy. Nie všetky deti sú také, ale hlavne chlapci bývajú takí dosť často. Máte dieťa, zvykaj si. O niekoľko rokov budú aj tí psy a jeho plač len spomienkou, ktorú bude znova a znova vyžadovať, aby ste mu porozprávali. :-)) Želám vám veľa trpezlivosti a pevné nervy.
Moje vyrastalo tak, že sa v susedstve stavalo a robotníci na seba pokrikovali. A k tomu ešte hlásenie miestneho rozhlasu, a Cigáni sa rozhodli vtedy prejsť na ulici s vozom koní, aby na ne štekali všetky dedinské psy. A ešte keď bola v piatok skúška sirén a všetky dedinské psy zavýjali. Paráda. Sú z nich zdravé deti.