Ako vznika taky vztah medzi dvoma?

Príspevok v téme: Ako vznika taky vztah medzi dvoma?
mamstresy

Zdravim
mam 21 a zatial som nemala frajera ..eh uz to slovo ma dost znervoznuje.
Proste ja mam velke stresy z pripadneho vztahu. Ja neviem ake to je zacat s niekym vztah? Ci to obnasa?
Ako vznika taky vztah ze zacne chalan s babou chodit, muz so zenou?
Ako sa taky vztah medzi dvoma zacina?
Ako viem ze uz som vo vztahu?
Ja som sa doteraz vyhybala chalanom lebo som ani ziaden vztah vlastne nechcela a teraz uz pomaly asi aj chcem ale ako to zacina ze dvaja sa z nicoho nic daju dokopy ci ako?
Na strednej som mala spoluziacky kamosky dve ktore tiez neriesili na skole vztahy a chalanov a venovali sa uceniu ako ja, takze nemam akosi potuchy ako zacina taky vztah medzi dvoma. Nemam totiz ani surodencov, som jedinacik.
Chalani sa nikdy o mna nebili. Som taka priemerna baba. Nechcem ani vynikat z davu.
Prosim piste, len ak mate co k teme napisat, urazky a posmesky si nechajte pre seba.
Dakujem

peciemkolac

Presne ako pise Pomocnica
Ked ti niekto chyyi ruku alebo fa bozk na lice neznamena ze ta hned miluje. Dokonca v dnesnom svete aj ked ta muz dostane do postele a.oretiabne neznamena ze ta miluje a stava sa to casto ze len potrebuje zasunut do najblizsek co je po ruke ale baba si to vysvetli ze ju ma rad ale nemusi to tak byt len ju vyuzil pre seba.
To ze sa niekto do teba zalubil sa inak javi. A to ze chce byt casto s tebou v kontakte ci uz osobnom, telefonickom alebo pisomnom, zaujima sa ako sa mas, vo si zazila, co budes robit, olanuje s tebou do buducna najblizsieho, pozera sa casto na teba, usmieva sa v tvojej pritomnosti, obdaruva ta niecim, pomaha ti, je s tebou ak mas problem, ak si chora zaujima sa ako sa mas..

pomocnica

Prepána, vravela, keď máte niečo k téme písať(rada)tak nech napíšete. Rady typu: neľutuj, že o tom nič nevieš, ani ja a je mi dobre.----nie sú veľmi nápmocné, keďže to dievča asi sa o to zaujíma a má chuť zistiť o tom niečo viac.

No každý vzťah je iný. To, že ťa niekto chytí za ruku, alebo dokonca dá pusu, vôbec nemusí znamenať, že s tebou niečo chce mať viac ako na priateľskej báze. Ľudia, ktorí nikdy nezažili vzťah si už z každého milého slova budú brať akože signály, že ich daný chce. :D Ale to je hlúposť, lebo človek, ktorý je zvyknutý na kontakt s ľuďmi pohodka pohladká kamarátku len tak, bez nejakého extrémneho záujmu.
Takže...ako prebieha taký vzťah....Normálne. Fakt to nie je nejaká veda. Stretneš niekoho, či už v škole, v práci, vonku, sused....zoznámite sa a pravdepodobne už po chvíli budeš cítiť isté sympatie(nemusí to tak byť vždy). Môžete si začať písať, alebo pôjdete opäť vonku. Budete sa spoznávať a čím ďalej tým viac vám začne záležať jednému na druhom a budete taký soul mate v ideálnom prípade. Môže sa ťa opýtať, alebo novovodobo sa kľudne aj dievčatá pýtajú, aj keď ja za také až tak nie som, či by si s ním chcela chodiť, alebo proste spontánne si dáte pusu pri rozlúčke alebo tak. To už budeš cítiť keď sa to bude blížiť, že máš ty sama máš chuť dotýkať sa ho a tráviť s ním čas.
Mala by si sa začať baviť s chalanmi(nielen preto, aby si s niekým bola, to musí prísť samo), ale celkovo mi príde prapodivné, že sa o nich vôbec zaujímaš,veď kamoši... Takmer vždy to je najprv kamoš, alebo známy, málokedy sa stáva, že sa stretnete a pocítite lásku ako v rozprávke a padnete si do náručia. ;-)
Všetko to príde postupne a častejšie rýchlejšie, ako by si povedala. Nie je nejaký postup, že krok prvý, krok druhý....Treba byť milá, priateľská, otvorená(ak si taká naozaj), byť sama sebou a uvidíš či sympatie fungujú, alebo nie. Nie vždy keď je láska(teda zamilovanie), na jednej strane, tak je to tak aj opačne.

No veľa šťastia. ;-)

marta31

Vsak ked nechces mat vztah tak ho nehladaj. Naco sa silit do niecoho z coho mas odporny pocit a nechyba ti to?
Len preto aby si uspokojila okolie?
Vztah je com? O tom aby zena muzovi neskor porodila decka, prala mu spinave gate a varila pre to jeho nenazrate brucho a este aby sa mal kam vysemenit ked bude nadrzany. Cize vztah sluzi na staranie sa o muza ktory je aj v dospelosti deckom velkym..

daniela2

veď práve o to ide. S niekým sa kamarátiš a on Ťa chytí za ruku. Ty tú ruku buď odtiahneš, alebo si ju držať necháš. Potom Ťa pozve niekam a Ty súhlasíš.
Alebo sa stretneš s niekým a ste si sympatickí. Tak sa s ním normálne bavíš a to, že má záujem si všimneš. Ostatné je na ňom.
Hranica, kedy ste len kamaráti alebo kedy je vzťah by som tak dala k prvému bozku. Ak sa Ti páči a zdá sa Ti seriózny a pod. máš nejakú dôveru v neho, tak sa necháš od neho pobozkať. Keď nechceš mať vzťah, nedáš sa pobozkať.

mamstresy

Daniela2
to vazne ze ma chyti za ruku a mam uz vztah hej? :-D
Ale vsak vazne sa pytam ludia, nechcem ist do vztahu s niekym koho nechcem a zase aby si on nemyslel ze chcem s nim vztah.

foreveralone

Buď rada, že si mala kamarátky, ktoré sa nerozprávali o vzťahoch. Ja som ich tiež nemala, no z toho, čo som počula, ver mi, nie je to žiadna sláva. Nuda. Možno to tak vnímam len ja, pretože o vzťah absolútne nemám záujem, takže takéto témy ma strašne nudia. Robili ste niečo dôležitejšie. Učili sa.

dobreuz

Ja mám 19, tiež som nemal vzťah a čo... Život sa netočí okolo vzťahov. Aj tak väčšina vzťahov sa rodí na ožran party a sú veľmi povrchné....
A kedy dvaja vedia že sú vo vzťahu? Tak zrejme vtedy, keď sa prvý krát pobozkajú a opätuju si to navzájom.

daniela2

mam stresy, taký vzťah vzniká tak, že sa poznáte nejaký chalan a ty z partie. A normálne sa spolu rozprávate, ako aj s kamarátkou. a on ťa chytí za ruku.