Ahojte,ani neviem ako začať...,bude to veľa,ale musím to opísať,aby ste vedeli...
S manželom žijeme 11 rokov,máme 2 dcérky,jedna má 10r.,druhá 9.mesiacov.Naše manželstvo bolo na začiatku ,ako každé iné,ale prišli do toho bitky za?,ani neviem začo,za hlúposti,za malichernosti...,nebolo to často,ale bolo a niekey poriadne! a tak som si našla priatela,\\\"hladala\\\ " som zrejme lásku,ktorú som už nedostávala od vlastného manžela.Zalúbila som sa(náš tajný vzťah trval skoro rok) a ON(ženatý) tiež,A až na tolko ,že to povedal mojmu manželovi aj svojej manželke do očí a po tomto velkom cirkuse,som sa ja aj so staršou dcérkou(vtedy mala 6r.)odsťahovala ku našim,s tým že ON sa tiež odsťahuje od rodiny,a potom zrejme budeme spolu.Ale ja som to nesilila,ani nevyžadovala od neho(možno som mala!).Lenže on sa neodsťahoval-jeho rodina ho presvedčila a ostal so svojou manželkou(ale to je jedno...),ja som vedela že ak nebudem s NÍM,\\\"nevadí\\\&quo t;-(nechcela som za každú cenu zničiť aj jeho rodinu),ale určite som sa nechcela vrátiť ja ku manželovi.Podala som žiadosť o rozvod.Manžel po 3.mesiacoch\\\"samoty\\\ "chodieval za mnou ku našim každý-každučký večer a presviedčal ma ,aby som sa ku nemu vrátila,až ma na koniec (po 4.mes.)presvedčil a vrátila som sa.Rozvod som zrušila.Vravela som mu že náš vzťah už nebude fungovať,ale dala som sa nahovoriť.OK.,život bežal dalej,samozrejme už sa ma od vtedy nedotkol\\\",začali sme podnikať,všetko vyzeralo ok,sem tam-nejaká tá poznámka-z jeho strany,ale to sa \\\"dalo pochopiť,a pred 9.mes.sa nám narodila \\\"chcená \\\"nádherná dcérka.A teraz je to TU!!!Manžel má depresie.Niečo nevyjde podla jeho predstáv-maličkosti,ale nakopia sa mu a už je s toho problém a vyťahuje veci (neveru).Neviem čo mám robiť,fyzické týranie-nahradilo psychycké?,lebo ja som sa fakt snažila a už aj myslela že to dokážeme(prešli už 4roky).Neviem čo mám robiť,už sme sa rozprávali,tvrdí že nechce ostať bez nás,sám!,ale vidím že asi ani s nami nie!Nemá chuť na nič,nič ho neteší,nič ho nebaví,proste nemá chuť do života.Niekedy \\\"to\\\" rieši alkoholom(ale nie je alkoholik!,aspoň zatial!nie),tvrdí že sa mu potom uľaví.Mám ho nechať nech sa trošku vyventiluje?,mám to tolerovať?Musím podotknúť,že ako otec mojich detí-(bol,aj zatial je) nenahraditelný!,vie byť príjemný a starostlivý manžel,ale to asi nie je všetko.No ale mám to vzdať a zobrať dcérkam otca?,alebo sa ešte snažiť zachrániť naše manželsto?.Psychológa odmieta!!!s tým že oni(dr.)vidia v pacientoch len peniaze.Čiže, tam ho nedostanem.Som vlastne aj v pasci,pretože som na materskej a z materskej sa 2 deti uživiť nedá,po 2.podnikanie by tým pádom skončilo,pretože je to na jeho mene a starám a starala som sa o chod len ja,po 3.je mi lúto mojich zamestnancov,pretože by prišli o prácu...a plno ,plno takýchto podobným vecí.
Viem že nevera sa zabudnúť nedá,ale ani bitky nie!Tak AKO ĎALEJ???...som nešťastná!!!!!!prosím poradte,ak viete,ĎAKUJEM.
ako ďalej????????
paloma,nemate to lahke,ani jeden ani druhy.Vies,nechcem prilis moralizovat,o to ti urcite nejde.Ale ja by som na tvojom mieste,keby ma muz bil,podala o rozvod a odisla od neho.Vies,ono je to take velke riziko,ked sa clovek zacne obhajovat s tym,ze nieco za nieco.Bitka a nevera,narusaju strasne vstahy.Je velmi tazke potom pokracovat dalej a tvarit sa,ze nic sa nestalo.Ty citis krivdu aj tvoj manzel.Ono sa to zvykne najviac prejavit,ked ma clovek nejake problemy,tak ako pises,ze tvoj manzel mava depresie.Kedze je dobry otec a zrejme ti neni lahostajny,ked si sa vratila a mate dalsie babetko,podla mna by si sa mala s nim poriadne porozpravat.Skus to,ked bude v pohode,dajte si pohar vina a dohodni sa s nim,ze nebudete ani jeden spominat minulost,lebo vam to obom ublizuje.Obaja ste urobili chybu,ale sme len ludia.Nikto neni dokonaly.Kedze podnikate a mate male dietatko,ste asi velmi zaneprazdneni a mate malo casu na relax.Dohliadni trocha,hlavne ked tvojho manzela chytaju depky,aby mal trocha relaxu a kup mu nieco na ukludnenie.Nieco na prirodnej baze.Precitaj si na tomto fore je plno zaujimavych doplnkov na rozne problemy.Radi nam tu velmi dobry odbornik,predstavuje sa ako RNG.Urcite ti nieco dobre poradi pre manzela a prekonate tu krizu a vsetko bude ok.Drzim ti palce,aby ste si vsetko vydiskutovali a nasli porozumenie a minulost nespominali.Vela stastia!