Psilocybin: Novy sposob pri liecbe depresii, uzkosti

Príspevok v téme: Psilocybin: Novy sposob pri liecbe depresii, uzkosti
Kaido

Ako mi tak zivot uteka pomedzi prsty a zacinam starnut, moje psych problemy sa iba stale zvacsuju som sa rozhodol patrat po inych sposoboch liecby. AD beriem uz v poradi tretie a nic, ziadne vedlajsie ani hlavne ucinky, ako keby som jedol lentilky.
Uz som rozmyslal aj nad elektrosokmi, no nastastie som posledne tyzdne studoval, hladal, daval dokopy informacie o psilocybine, latku nachadzajucu sa v lysohlavkach. Vyskumov je zatial malo ale tie co su potvrdzuju vysoku ucinnost a to len po jednej davke!
Samozrejme mi to nestacilo a hladal som dalej na internete, tentokrat skusenosti beznych ludi trpiacich depresiami a nestacil som sa divit, strasne vela pozitivnych ohlasov, cital som si pribehy ludi ktori mali 15 a viac rokov tazke depresie, skusili vsetky mozne postupy, psychoterapie, vsetky mozne AD a nic, dali si raz psilocybin a zmenilo im to zivot od zakladov.

Mam nacitane hlavne o psilocybine, pretoze je dostupny v prirode a da sa lahko zohnat, no nie je to jediny halucinogen, neskalin je ze vraj dalsi ucinny, vo GB by mal byt na dalsi rok pristupny aj v liecbe.

No teraz k lysohlavkam, takze dnes nastal pre mna den D, uz to mam na stole a pockam si do vecera a tak to skusim. Je velka sanca ze to pomoze aj ked samozrejme pripustam aj riziko. Uvidim.

Tuto temu zakladam preto, lebo som na sk/cz nevidel ze by niekto uz skusal, ak mi to pomoze budem rad ak sa o tom dozvedia ludia, ktori trpia dlhe roky a nic nepomaha, aby mali nadej ze predsa len nieco existuje, uz len keby to malo pomoct jedinemu cloveku to za to stoji.

Este k tym vyskumom, minuly rok zacal velky europsky vyskum psilocybinu, do ktoreho sa zapoji 8 krajin v EU a pokial bude uspesny malo by to zburat stenu a zacat sa vyuzivat aj terapeuticky vo vacsine krajin. No kto to chce mat oficialne si este chvilu bude musiet pockat, mozno aj par rokov.

Tomas12345

Kaido :

No zaujímave že o tých halucinogenoch sa vie už dlhsieže existuju, no a až po desiatkach rokoch sa zistuje že su na niečo platné ? Doteraz snad mali všetci vedci a lekári zaviazané oči ? Tu niečo nehraje, očividne ide len o dalsiu nafuknutu fámu.

Kaido

Zmenu myslenia ti prave navodi psilocybin.

Tvoje nabozenske sracky su sialenstvo, imaginarny kamarat, ked nemas k tomu opat co hodnoverne napisat, zdrz sa takychto ''no brain'' poznamok.

Vyskumy co potvrdzuju vysoku uspesnost a hodnotenie stovky clankov a komentarov ako im to pomohlo ti ani davat nebudem. Naco, pri tebe nic nema zmysel.

Tomas12345

Depresia sa liečia zmenou myslenia, a to je orientovanie si svojho stastia do vecí ktoré môže mať každý a tým sú koníčky a viera v posmrtný život a v Boha.

Liecit depresie halucinogenmi je sialenstvo.