Vás názor

Pag

Geny su silnejsie ako osud, podla mna. Ako isto sa netreba spijat do bezvedomia, hoci ten dovod na smutok sa vzdy najde. Pri velkych rodinach sa neda prestat, to uz je samozrejmost. Ono treba si vybrat rolu, v ktorej chce clovek hrat a potom to treba hrat. Poniektori by si aj bez vysky zasluzili Dr. za herectsvo aj bez skoly ha ha.

petroneta

povaha človeka je jeho osudom. Niekto sa dokáže zmeniť, druhý sa ani nechce. Alkohol spôsobuje vážnejšie abstinenčné príznaky a závislosť ako cigarety. On môže vstúpiť do seba a abstinovať aj pár mesiacov, ale aj tak to má klesajúcu a zhoršujúcu sa tendenciu, keď tá abstinencia bude stále kratšia a kratšia. Nestojí Ti za to, zahadzovať sa s takým. Iba čo si zbytočne ublížiš. Ak ho teda neberieš iba ako petroneta písala, akéhosi dočasného milenca, či kamaráta s výhodami, aj to nespoľahlivého.

Monika9922

Veď hej ale nechápem prečo sa nechce zmeniť.yJa som napr.fajcila vkuse a sekla som s tým lebo to išlo parádne do peňazí

petroneta

pokiaľ ten vzťah nemá byť perspektívny, a nežijete v spoločnej domácnosti a má byť len spestrením života, tak je to v pohode. Najlepšie, ked býva v inom meste, a keď ide k Tebe, do auta si po alkohole sadnúť nemôže, príde, pobavíte sa, a odíde. Nečakaj od neho zodpovednosť, ani spoľahlivosť.

Antisexx

Nie nedokazala. Nemusim takych ludi že huraaa piatok ožerem sa a potom plačú že nemožu najst kluče či doklady. Bodaj by ich ano nenašli :)