Alergia na mlieko a osteoporóza v mladom veku?

Príspevok v téme: Alergia na mlieko a osteoporóza v mladom veku?
Milk

Zdravím, chcel by som sa spýtať, či mi nerozpoznaná alergia na mlieko mohla spôsobiť osteoporózu vo veku 22 rokov. Na alergiu na mlieko som mal podozrenie ešte keď som mal asi 10 rokov, ale vtedy sa to nejak neriešilo a až teraz som si náhodou všimol, že už po krátkom vysadení mlieka sa cítim oveľa lepšie. Meriam 176 cm a vážim 52 kíl, čo v mojom veku podľa mňa nie je dobré a doteraz som nemohol pribrať, pretože som do seba proste nemohol dostať väčšie množstvo jedla. Teraz mi to už príde aj trochu hlúpe, ale na ťažkosti s trávením som bol tak zvyknutý, že som si myslel, že to je normálne a bežne sa mi stávalo, že som sa po najedení musel ísť vyspať, pretože som sa necítil dobre. Teraz už ale cítim hlad oveľa častejšie a zjem stále viac, akné mi zmizlo z tváre, hrude, chrbta a stehien a celkovo cítim, že mám viac energie a lepšie sa mi aj rozmýšľa. Vedel by mi niekto poradiť, či sa v mojom veku ešte dá niečo spraviť so skoliózou skombinovanou s osteoporózou? (Denzitometer zistil, že mám kosti ako šesťdesiatnik)

ahjaj

osteoporóza sa Ti môže veľmi veľmi zlepšiť. Stačí cvičiť a cvičiť, a brať doplnky výživy s vitamínom D, K2 a vápnikom. Keď budeš mať pravidelný a dostatok pohybu, veľmi sa Ti to zlepší. Moja maminka mala osteoporózu takmer najhoršieho stupňa, dostala megadávky vápnika, a vitamínu D, navyše sa staval vodovod a ona ako 70 ročná pracovala s čakanom a rýľom a lopatou, proste ťažká fyzická práca po dobu 3 mesiacov: prestali jej bolesti chrbta, aj osteoporóza sa zmenila na osteopéniu. Zmeň si aj jedálniček, nájdi si, ktoré obsahujú vápnik.

GOING

Neviem či môžeš syr tvrdý ?
veľa vápniku obsahuje mak. Ja ti odporúčam na kosti a zuby kalciové tablety GALVEX 500mg/deň aj s vitamínom D3(25micro gr.) a K2(120micro gr.) edenpharma, ktoré pôsobia ako katalizátor