Je normalne ked syn pleskne mamu po zadku? Alebo otec dceru?

Angelika3

Myslím si že nie, nie je to normálne. Určité veci má človek v sebe zakorenené a vycíti ich automaticky, tak že napr. muži sa pri objatí zvyknú "poplácať" po pleciach, neobjímajú sa takým štýlom ako ženy, podobne príbuzných bozkávame na líca, nie na ústa, no a podobne ak chlap plesne ženu po zadku cítime v tom automaticky sexuálny podtón (aj keď to nemusí viesť k sexu), takže ak syn plieska mamu po zadku, alebo otec dcéru je v tom niečo nechutné.

Pag

Môj kamarát, ženatý, má tak tučnú ženu, že keď ju ráno pleskol po zadku, tak ešte večer sa jej na prdeli triasol rôsol. Nechcem už hovoriť o tom, že keď sa kúpali v japonských vodách, že sa ju snažili Japonskí rybári harpúnovať, lebo si mysleli, že je to veľryba. Ale netrafili ju, mala šťastie, lebo sa uhla. Také pleskačky sú kontroverzné a nemali by sa používať, lebo je to už cez hranu.

Aliss

Co ja viem...to zalezi od konkretnej situacie. Ine je, ak ide syn okolo matky a len tak ju plesne po zadku...A ine je, ak sa to urobi v ramci dakej srandy alebo co. Zalezi od kontextu. Urcite nie je v poriadku, ak je za tym myslene nieco ine, nez len sranda. Tou srandou myslim napriklad situaciu, kedy syn, dcera, to je fuk, napriklad natahuje mamu, lebo chce pre nu urobit prekvapko...A ked sa to mama dozvie, je cela stastna a pacne syna po zadku so slovami "jaaaj ty jeden, toto ste si pre mna pripravili" :D Pisem to preto, lebo taku situaciu som zazila a nebolo na tom nic sexualne, nevhodne ani inak poburujuce...

Marosko-n

Nemalo by sa to tolerovať, ale v živote občas je táká nálada a situácia, že sa to berie akože z lásky. Ale nemá sa to, treba povedať rodičom ,že sa vám to nepáči.