BOJÍMA SA!!

Príspevok v téme: BOJÍMA SA!!
Erkastas

Čawte....
Ja viem, že som urobil chybu, ale zajtra píseme pisomku z biológie a ja neviem vobec nič. Akoze ja som sa to UČIL, ale nič som si nezapamatal. Pozrite, ja len potrebujem ČAS, aby som sa to CELÉ STIHOL NAUČIŤ!! Ďalšiu 4 alebo 5 si už NEMÔŽEM dovoliť.
A preto chcem SIMULOVAŤ nevolnosť, ale má to *jeden hácik* - Bojím sa, že mi naši NEUVERIA! ;-((((( Prosím vás, ČO mám urobiť aby mi uverili? Ako to mam spraviť? Čo vsetko musím urobiť, aby mi to zhltli? Potrebujem to poriadne zasimulovať, ale bojím sa, že mi na to neskočia
;-(((

Premudrych

Nesúďte, aby ste neboli súdení.Lebo ako budete súdiť vy, tak budú súdiť aj vás, a akou mierou budete merať vy, takou sa nameria aj vám. Prečo vidíš smietku v oku svojho brata, a vo vlastnom oku brvno nezbadáš? Alebo ako môžeš povedať svojmu bratovi: "Dovoľ, vyberiem ti smietku z oka" - a ty máš v oku brvno?! Pokrytec, vyhoď najprv brvno zo svojho oka! Potom budeš vidieť a budeš môcť vybrať smietku z oka svojho brata.

simiona

Som sa zľakla, že si ohrozený na živote. Len kľud, keď začneš pracovať, sa už len budeš smiať ako si kvôli nejakej písomke stresoval. Určite si dobrý v iných predmetoch. Nemôže byť každý dobrý vo všetkom. Mne išli slohové práce, anglicky jazyk, biológia-živočíšna ríša a naopak som bola športové drevo a nešla mi chémia. V podstate, väčšinu učiva v praxi a zamestnaní ani nevyužiješ.

Pag

Ono, môžeš mať známky aj do postupky: 12345 - 54321, hore briežkom, dole briežkom. Taký je aj život. Keď chceš PhD., tak len povedz a sadneme si na to, my sme CSC, tých prvých 20 strán bude kvalitných, tie ostatné budú poslabšie, však kto by to čítal do konca, že?:-)

Aliss

Simulovat nema zmysel...dobehne ta to :) Mas perfektnu moznost postavit sa k tomu tak, ako sa patri a naucit sa vdaka tomu nieco - ze ak nieco dose*eme, tak za to musime niest zodpovednost, ze sa treba pripravovat systematicky, ze priznat sa je daleko lepsie ako klamat....Prosto povedz na rovinu doma, aj v skole ako to je. Pripadne skusku skus vypracovat tak, ze vypises len to co si pamatas a odovzdas to take, ake to bude. Bodka. Musis niest zodpovednost za to, co si nezvladol :) Vies, realita nie je ako hra na nete alebo film. Ze preskocis co sa ti nepaci, ze vymazes nieco, ze prehras daky level a jednym klikom zacnes hru od zaciatku :)

je to

rodicov sa neboj, neklam im, je to 1000 x lepsie. Normalni to pochopia a ocenia. Nerob vedu z toho. Napises si omluvenku, ze si bol chory a rodicia podpisu.

petroneta

na rovinu toto, čo si nám napísal povedať rodičom. Že si sa to učil ale potrebuješ ešte čas atď.
Buď Ťa pošlú do školy aj tak tú písomku napísať, alebo vedia, že je hneď polrok a dajú pokoj. Tak či tak, keď chceš ísť niekam študovať ďalej, smerodajné nie sú polročné, ale koncoročné známky.

dobreuz

Ach tie časy :D To si pamätám tiež jak som sa klepal dakedy v 5tom ročníku len aby som nedostal žiadnu zlú známku a aby ma matka nevyhrešila :D Nie jak na VŠ teraz... Som prepadol z matiky lebo integrály a je mi to šum a fuk :D
Tak autor témy skús to zo soľou, len neviem, či Ti to, že sa možno pozvraciaš stojí za to :(

foreveralone

Tak to je skvelé. Chceš mi povedať, že v zimnom období nevieš na nič prísť ?
Aha, ty chceš SIMULOVAŤ. Musí to byť nutne simulácia ? Stačí, ak ráno vypiješ pohár vody so soľou (ak to dokážeš). Zaručujem ti, že ti nebude len na vracanie, ale budeš mať aj hrozný tlak na hrudi. Ten tlak je strašne nepríjemný, akoby ti tam horelo.
Ja som to spravila 2 krát. Odvtedy ma napína, vždy, keď cítim vôňu soli.