ako na chlapa

Príspevok v téme: ako na chlapa
neschopnaASI

Ahojte,
mam vyhliadnuteho chlapa. Ma po 30ke, takze pubertiacke rady nepomozu :( chcem sa spytat ako ho zbalit? Prosim, poradte mi.. ako to robite vy ked sa vam niekto paci? Je to fesak z vedlajsieho vchodu, nebavim sa s nim bezne. Mam ho na FB, takze kontakt je, ale max. sa pozdravime. Dakujem

daniela2

to je občas tak divné, prvý či druhý krok. Neviem, ale keď stojím na križovatke, a mám červenú. Zistím, že je tam chlapík, ktorý čaká tiež, tak si pozriem, či stlačil tlačítko, aby naskočila zelená. Keď nie, tak sa ho spýtam, či mu to mám stlačiť,alebo sa mu dobre čaká. So smiechom. A to ho ani baliť nechcem, len ma pobavilo. Na plavárni. Jeden chlap, macher, skúša preplávať bazén po dĺžke pod vodou. Tak sa naňho usmejem, a spýtam sa: "vy dýchate žiabrami? " - a to ho ani baliť nechcem.
Ale nielen k chlapom, aj k ženám som takáto. To je ale nádherný psík! Koľko má rokov?
Pre aké zvieratko to trháte tú ďatelinu? Samozrejme, musím mať takú náladu.

foreveralone

merilynn2 - "Keď ten ručníček zodvihne, znamená to, že má záujem."

To je blbosť. Znamená to, že je slušný, nemusí to hneď znamenať záujem. Každý slušný človek by to spravil. Jémine.

merilynn2

Najprv čestne priznávam, že neviem, ako sa balia chlapi; ja som sa do vzťahu vždy dostala nejakým obojstranným záujmom.
Ale keďže vraj balenie zo strany ženy nie je vhodné, skús upustiť na zem vyšívaný ručníček, keď budeš prechádzať okolo, a ak ho zodvihne, znamená to, že má záujem a môžeš sa nechať zbaliť.
Prípadne sa mu ďalej zdraviť, na sociálnych sieťach zverejňovať zaujímavé príspevky (nespamovať správami) a čakať, či sa chytí. Pri tomto type "nebalenia" sa dá využiť ľúbostná mágia, lebo človek nemá veľa možností.
Alebo ho normálne niekam vytiahni - do kina, na koncert, do kostola, na žúrku (podľa preferencií) - najhoršie, čo sa môže stať, je, že nepôjde. Najlepšie, že pôjde. Ale aspoň budeš vedieť, na čom si.

Alessandra99

Je fakt zvláštne a podľa mňa aj neprirodzené, keď žena balí muža.
Malo by to byť totiž opačne :) To mi potvrdil aj jeden bývalý kamarát.

Povedala by som, že ženy, kt. balia mužov patria do jednej z 2 kategórií: 1. total zúfalé ženy 2. lovkyne, ktoré berú muža iba ako trofej.

Ak by mal o teba záujem, tak by incioval niečo sám, prihovoril sa ti. Chápem, že na začiatku môže byť aj u neho strach, (tréma) - ale ak je to poriadny muž, tak by to prekonal. Inak buď o teba total nemá záujem a budeš sa mu vnucovať alebo je to taký mäkkýš, ktorý sám nič neurobí a ty budeš vždy vo všetkom iniciátorka.

Fullhd

Ahoj autorka potesila si ma ze chces zbalit ty jeho.Ver mi chlapi maju zo zien strach,oslovit ich a podobne.Velmi velky strach takze je to dost mozne ze sa ta hanbi alebo boji sa odmietnutia,strapnenia.Ak ho nabuduce uvidis normalne povedz napr: Ahoj Martin ako sa mas?Hocico jednoduche.Pokial to vyslovis sebavedome urcite sa pri tebe zastavi.Teda pokial nemas 150 kg...