Ahoj, nikdy som neskúšala takúto formu socializácie, nakoľko mi nerobí problém zoznámiť sa. No, zostala som nejaká divná. Pri všetkých známych len pozerám na čas, kedy by bolo korektné sa už vytratit. Neviem, mňa bežné problémy nezaujímajú.. Že ste sa pohádali s frajerom za mesiac po 234556x. Co mam hovoriť stále to isté? Ani triedy v kozmetike ma nezaujímajú.. Ani chodiť po baroch.. Hovorím mam divné nároky, a tak väčšinu času trávim v kaviarni sama s knihou, ntb a grafikou alebo vo fitku. A ešte v škole a vo vlaku :D.
Čiže ak by sa našiel niekto v týchto riadkoch možno si sadneme. Ešte pripomeniem, že nehľadám vzťah ale priateľstvo :)
Nájdem tu kamaratku/kamaráta? :-) TN-TT
Myslím si, že by sme mohli nájsť spoločnú reč, lebo to aká si sedí aj na mňa, ibaže do fitka nechodím a ja so socializáciou menšie problémy mám. Niekde si sadnúť a začať rozhovor, to by snáď nemal byť problém :). Svojim príspevkom si ma rosmiala, lebo tých ľudí, o ktorých píšeš je väčšina a stretávam ich aj ja, ibaže moje konverzácie s nimi sú veľmi stručné :).
Tak neviem, čo ty na to. Inak ja nemám tú potrebu zase veľa rozprávať. Tiež ma zaujímajú také všeobecné veci a tak. Som muž keď to nevadí. A Trnava je v pohode,aj keď nie som tam vždy. Môj mail je almarinos@mail.com