Dá sa nejak riesit mužská plešatosť?

Tomas12345

Slobodna :

Existujú už i parochne s ludskými vlasmi. Naozaj už sú dnes i parochne ktoré su od nerozoznanie od ludských vlasov. Samozrejme, tieto parochne sú drahé, no svoj efekt majú.No pozri sa na obrázok, povedala by si že dotyčný má parochnu ?

www.parochne.sk

Slobodna

Hej, Trupa.
Urcite vyzera lepsie plesina, alebo vyholena hlava, ako nalepene zvieratko, ktore nikdy nebude vyzerat prirodzene.

Tomas12345

A to neexistuju muzske pricesky s realnymi vlasmi,ktore sa nalepia na holu hlavu a vyzera to ako skutocne vlasy ? Minule som vo filme takeho cloveka s takymi vlasmi videl.

clooo

Áno, transplantácia vlasov je jediné riešenie. Žiadné vodičky ani mastičky neobnovia odumreté vlasové cibuľky, zničené testosterónom. Aj moja mama sa dlho snažila odvrátiť proces redukcie vlasovej pokrývky na mojej hlave rôznými extraktmi, babskými receptami, no nič nepomohlo...Treba sa s tým zmieriť alebo siahnúť hlboko do vrecka či v prípade obyčajných ľudí vziať si pôžičku na spomínanú transplantáciu.

petroneta

konzultácia s dermatológom. Najlepšie riešenie je však prijať svoju plešinu ako súčasť seba samého. Človek má mať rád sám seba takého, aký je. Ženy svoju hmotnosť, prsia, vlasy, tvár, muži tiež. Vrátane plešiny. Nespokojnosť s niečím takýmto je akási neláska k sebe. Mám kolegyňu, ktorá spláca veľké sumy na úhradu hypotéky a pritom absolvovala plastiku očí, nosa, uší a pŕs. Keby tie peniaze hodila do splatenia hypotéky, nemusela by sa obávať, ako ju bude splácať a ako uživí svoje deti.