Dopočula som sa, že existuje nejaký balíček prvej pomoci pre alergika. Neviete, čo obsahuje? Kde si ho obstarať?
Dik!
Balíček PP alergika
PP alergika by nemala byt "pausalny" balicek. Je si ho treba zostavit s alergologom-imunologom.
no zrejme ako pise broňa bude to obsahovat nejake antihistaminika... preco sa nespytas svojho alergologa? alebo v lekarni?
janulka, ja taký balíček mám. Musím ho nosiť pri sebe stále tak ho mám v peňaženke.Dostala som ho keď som mala silnú alergickú reakciu na cyplox. Dala mi ho alergologička.Našťastie som ho vôbec nemusela použiť,tabletky už budú asi staré :))(tú reakciu som mala vlastnou chybou. Aby som rano cyplox neužila nalačno, dala som si za hrsť orechov -sú veľmi alergénne - a hneď hodila tabletku a zapila)
Sú to 4 tabletky,práve pozerám aké,ak dobre vidím je to Spiropent, Alerid a 2x Pre...prednison? Môže to ale záležať od toho, o akú alerg.reakciu ide.
Ak si alergická nie na tabletky ale na peľ, prach...tak to ti neviem poradiť,také alergie nemám.
V každom prípade si nechaj poradiť od alergologičky. Nech ti ona predpíše to, čo je pre teba to správne.