prečo má niekto, od mlada po starobu, stále rovnakú tvár?

Príspevok v téme: prečo má niekto, od mlada po starobu, stále rovnakú tvár?
simiona

Napadla ma asi filozofická otázka. Prečo niekto od mladosti až po starobu vyzerá skoro rovnako? Myslím v tvári.

A niekto sa mení tak, že si poviete, to je ona? Vôbec som ju nespoznala, vážne to je ona?

Od čoho to záleží, že sa niekto mení v tvári a niekto je stále rovnaký?

Keď chcete príklady, Gott, Dočolomansky, roky pribúdali, ale v tvári stále ostali skoro rovnakí.

Vďaka.

hhjhj

no predsa geny :) okrem toho napriklad ludom s mastnou pletou starne pokozka pomalsie, takze na svoj vek vacsinou vyzeraju mlado. ludia, ktori pouzivaju SPF a vyhybaju sa nadmernemu slneniu, tiez vyzeraju mladsie. vid www.huffingtonpost.ca

simiona

mom, hlavne, že ty vieš všetko na svete a máš právo urážať nás, čo nevieme všetko. Ale ja na rozdiel od teba som aspoň pekná. :P (Žartujem.)

Škoda, že sa nedávajú bany alebo neblokujú ľudia, ktorí iných urážajú.

Ostatným ďakujem a chcem ich pochváliť za odpovede bez urážok.

mom

Boze, zas stupidna otazka. Jasne ze geny, geny, geny. Genetika. A az potom plastiky a make up u hercov apod, rano vyzeraju ako ty, to sa neboj. A na net sa dostanu prevazne retusovane fotografie alebo minimalne upravovane. Dalej, z reálnych ludi, mozu byt taki, co sa im nemeni tvar, a to je otazka zas len genetiky a mozno scasti aj psychiky a zivotneho stylu. Ale hlavne je to vec genetiky. To je akokeby si sa pytala ze preco je niekto stale tucny a niekto stale chudy aj ked sa pcha reznami od rana do vecera. Zas je to len genetika. Niekto ma vrasky uz v 18tke, niekto az v 30tke. Niekto je tehotny len v malom mesiaci a uz vyzera ze ide rodit a niekto pomaly do 8 mesiaca nic. A niekto to ma od piva :D

Angelika3

Podľa mňa veľa závisí od toho ako žiješ, či zažívaš napätie, stres, to sa potom akoby odráža na tvári a očiach, ktorá je čoraz kŕčovitejšia, tvoria sa vrásky z napätia, oči stratia mladistvý lesk....
mladí ľudia bývajú uvoľnenejší, ale niekoľko šťastlivcov si to vie udržať aj v dospelosti :-)
no a ďalším faktorom je samozrejme vonkajšia a vnútorná starostlivosť o telo a pleť

clooo

Nikto nemá od mladosti po starobu rovnakú či takmer rovnakú tvar. Známe osobnosti, ktoré si uviedla, máme možnosť vidávať na obrazovkách TV už desiatky rokov a pomerne často. Preto je pre naše oči ťažšie zachytiť proces starnutia u týchto osôb ako u niekoho, koho sme nevideli trebarz 30,40 či 50 rokov.

foreveralone

simiona - O jednom viem isto. Johnny Depp plastiku nemá.

alica18 - Odkial si, že nevieš, kto je Johnny Depp ?
Z Marsu ? Hral piráta (Jack Sparrow) v Pirátoch z Karibiku. Edward Scissorhands je ďalšia jeho postava. Gellert Grindelwald z Fantastických zverov 2 a mnoho ďalších.

simiona

Hercov dajme preč, môžu mať plastiky. Ale určite aj vy poznáte ľudí zo školy, z puberty, ktorí sa skoro vôbec nezmenili, vtedy mali 18, teraz 50, farbu vlasov nepočítam, len tvár. A sú chudobní, že na plastiky nemajú peniaze.

Antisexx

To su nejake dovody preco niektori ludia vyzeraju mlado lebo sa o seba vela staraju farbia vlasy vyrovnavaju jemne sa maluju cvicia formuju postavu (Dara Rolins ako mlado vyzera),...

Antisexx

Tak bohatí a slavni- plastika. Aj Jennifer Aniston ma plastiku
Dalej zmena ucesu- rovné dlhé vlasy s cestickou na boku omladzujú ludi, naopak cesticla v strede mierne zostaršuje (tak som citala). Vela zmení aj farba vlasov, svetlejsia hneda viac omladi ako tmavďia hnedá či čierna, nebodaj šedivá.
Oblecenie, typ obliekania
Make up. Ten zmení na nepoznanie ale treba to vediet a nevyzerat pri tom ako zmachlená kačica.

U chlapov tiez uces, typ obliekania, u slavnych a bohatych spominana plastika. Pripadne niekto ma proste dobré gény :D priklad Avril Lavigne. Má 34 rokov a vyzerá omnoho mladšie.