O co jej ide?

Príspevok v téme: O co jej ide?
vecineznaly

Vysvetlite mi prosim co znamena ak vas kontaktuje zena na soc. sieti a stale vam vypisuje. No nie stale ale casto nez vy jej.
Stale ma niekam vola, vymysla akciu nejaku ze tam podme a hentam by sme mohli. Pise mi ako sa mam, co robim. Posiela mi smajliky casto vo vetach. Je taka komunikativvna. Nemam velmi zaujem, nieje moj typ ale som stary mladenec ..jasne sebakriticky ved mam 41a o mesiac 42 a neviem ci ju odmietat alebo aj napriek tomu ze nieje moj typ ist do toho lebo mozno viac sancu nedostanem.
Co myslite?

dobreuz

Ahjaj ja neschvaľujem kamarátstvo s výhodami, ale keď sa obaja vopred dohodnú, tak sa baba nemôže sťažovať... A len preto sa zamiluje, že ju vytrtká?

ahjaj

dobreuz
lebo máloktorá žena dokáže byť kamarátka s výhodami a zaľúbi sa. Potom keď sa muž zaľúbi, ale do inej, a podobne, alebo ho omrzia sexuálne polohy s ňou a bude chcieť vyskúšať inú babu, tak budú plakať, že zneužil ich emócie, a budú mať pravdu. Kamarátstvo s výhodami je len pre bezcitné ženy, ktoré sa nezamilujú a chcú len sex. A to chce máloktorá len pre sex samý. Jedny to chcú za sex peniaze, druhé chcú lásku. A sú ešte radodajky, ale tie sú tak trochu psychicky narušené a sexom si kompenzujú dačo iné.

Lollka

Nie nezacinaj si s nou. Trapili by ste sa obaja. Ak nie je tvoj typ teraz, tak nim nebude ani za mesiac, rok, 10 rokov. Nikdy by vam to nefungovalo. Napis jej jasne ze je sice mila a sympaticka ale nie je tvoj typ. Urcite ju to najskor zamrzi, ale potom ti bude vdacna. Lebo ak by si s nou isiel do vztahu tak za par mesiacov/rokov ona bude nespokojna ze jej neprejavujes lasku ale ty toho nebudes schopny a raz vyjdes s pravdou von ze nikdy nebola tvoj typ. A vtedy ti to bude mat pravo vycitat ze tak naco si s nou isiel do vztahu a preco si jej to hned nepovedal. A bude mat pravdu. Obaja zbytocne zabijete roky a budete zit nestastni v nefungujucom vztahu ked si uz teraz obaja mozete najst niekoho kto je vas typ aj vy jeho.

Kontr0lor

Sylva no ak sa s niekým kamarátim, sem tam napíše jeden potom druhý, a nie ja si to nemyslím malo by to byť aj opačné sem tam

Zena34

Ľubi ťa ak si to podľa toho nezistil tak si slepý a hluchý.
Jasny signál keď s tebou udržiava kontakt je do teba až po uši a môžeš byť rád keď už máš 42 rokov že ťa ešte nejaká chce.

clooo

Pokiaľ máš slušne platené zamestnanie, auto, tak ťa vidí ako svojho budúceho dobrého sponzora. Ženy sú iniciatívne len v prípade vidiny zisku, výhod žitia so solventným pánom. Ak by si bol chudobný, ani by ťa nepozdravila/neodzdravila, resp. ani nepozrela.

simiona

O čo jej ide, chcela by s tebou chodiť, to je jasné. Predstavuje si ťa ako budúceho otca jej deti, prípadne je nadržaná a chýba jej sex.

Sylva

Kontrolor
A čo majú písať prvé?
Veď mnohî z vás sú toho názoru že muž ma dobíjať ženu nie žena muža či?