výťah-príkaz

Príspevok v téme: výťah-príkaz
suseda

Ahojte. Môže mi niekto prikázať, či mám do bytu chodiť peši alebo výťahom?

Ide o to, že u nás dole vo vchode sa prerabaju steny, robia sa omietky. A domovnička dala papier, že musíme chodiť výťahom. Vraj preto, lebo roznasame bordel. Inak, tí čo mali službu upravovať, ani neupratovali, ale im nepovie nič, lebo to je, že vraj mafia.

1. Ja chodím len peši, chcem byť vo forme.
2. Už som sa zasekla vo výťahu, preto ma ani neláka a bojím sa. Klaustrofobiu však nemám.

Prekusli by ste to a chodili za ten čas výťahom, kým budú práce alebo by ste si išli svoje?

Ďakujem.

Citatel7

Ked su problemy s umyvanim, tak na schodzi treba navrhnut, aby umyvanie zabezpecovala externa firma, na kroru sa budu vsetci skladať.

Predpokladam, ze pani je uz starsia...s takymi sa tazko vychadza.

Antisexx

Ten prvy dovod mi pride totalne banalny. Udrzat sa vo forme mozes hociako, to ze sa na 5 sekund zvezies vytahom ti formu nepokazi ani nic podobne :D tak zvys prechadzky :D
A ten druhy dovod chapem, vytahom by som sama nešla ani za pána takže by som pekne chodila po schodoch nech si kazdý vravi čo chce. Veď nič ti za to nemoze urobit

suseda

Ale ďakujem aspoň tebe za odpoveď. Čakala som, že napíše viac ľudí, čo býva v bytoch, ako to vlastne je?

simiona

Pripadá mi to ako tvrdá diktatúra. Ešte som sa s niečím takým nestretla a zrazu vidím vyveseny papier s príkazom. A moja kamarátka, čo býva so mnou. Počuvnime radšej, nech nemáme problémy. Ja ako rebelka, hádam mi nikto nebude príkazovat, ako mám chodiť. Ona, nie, nie, nerob problémy.

Vytah

Nemusis...urcite nemusis chodit vytahom :-) Ked sa preraba, vsade je bordel a pani domovnicka ma smolu, ze byva na 1.poschodi. Toto ozaj nie je Tvoja starost, nemas dovod nic menit na svojich zvykoch. Nerobis to naschval, nie je to nic "protisusedske", takze ziaden strach. A pokial viem, tak byty na 1.poschodi su podstatne lacnejsie a aj najom je v 10eur nizsi...tak to je dan za obcasne znasanie takycho neprijemnosti :-)

suseda

Ide o to, že ona býva na 1. poschodí a ja až na 5. Takže ju asi štve, že najviac bordelu je pri nej. Hm, to by som musela zakaždým umývať 5 poschodí. A to chodím do roboty, na nákupy, s kamarátkami von, čiže viackrát denne. A to sa mi nechce. Takže budem musieť používať výťah, čo?

Vytah

Toto Ti nikto nemoze prikazat. Ja tiez chodim len peso... Z roznych dovodov. To, ze niekto preraba a rozniesla by som bordel? Ok, ak by to tak bolo, tak si to po sebe upracem...