priatelia ohovaraju

Príspevok v téme: priatelia ohovaraju
Jozikass

Dobry vecer. Mam 26 a stalo sa mi v mojom okoli medzi priatelmi ked idem niekam do baru , restauracie si snimi sadnut alebo na disco ze každý len rýpe do mňa. Maju uštipačne otazky prečo nevodim so sebou aj priatelku von ,(pricom priatelka chodi do prace aj vikendovky a sme radi ked sa raz za cas stretneme spolu a uzijeme si volno doma a oddychneme si) x krat som im to vysvetloval ale coraz viac su ustipacnejsii a uráža to,.A vobec nechapem preco ich to trápy.. Dokonca kazdy raz ked idem medzi tychto "priatelov" nic ine sa nevedie len rýpanie s otazkami na moju osobu a posmeškovanie. Clovek sa chce zabavit normalne pokecat a ludia su takyto? Co mam kazdemu dat jednu cez hubu? Co si o tom myslite. Samozrejme ze nie. Ale nikdo sa nebude povyšovať nadomňou bezpričiny. Ale nahneval som sa a nechodim radsej snimi von. Dajte koment stalo sa aj Vám podobná situacia? Dakujem

Fullhd

Pridavam sa k vam,taktiez si ludia robili zo mna srandu.Neustale primitivne reci,odpovedou moze byt aj slovanska mentalita.Mozno ze je nieco ine na tebe.Ludia totizto neznasaju niekoho kto sa odlisuje,on nema hypoteku,on ma pekne auto,on dostal byt od rodicov,on ma krasnu priatelku,on ma lepsiu pracu proste sa mi zda ze v niecom sa odlisujes od nich preto si robia srandu s teba.Nechapem tento druh humoru.Ked niekto niekoho umyselne ponizuje.V nemecku kde som teraz mam kamaratov nemcov a oni su neni taky.Samozrejme mjich byvalych slov.kamaratov uz nevyhladavam,nekontaktujem-su mi ukradnuti.A to sprav aj ty.Jednoducho vyser sa na nich.Totalny ignor.

Jozikass

Dakujem za odpovede. A Foreveralone. Chytas ma za slovicka. A ano niekedy aj "priatelia"o ktorych si myslis ze su priatelia pre teba. Sklamu a ohovaraju.

foreveralone

Prosím ťa, povedz mi, ako niekto môže v jednej vete použiť slová "priatelia" a "ohovárajú" ?
Podľa mňa veta "Priatelia ohovárajú" nedáva vôbec, ale vôbec žiadny zmysel. Nepasuje to k sebe. Nie je možné, aby ťa priatelia ohovárali. Jednoducho sa to nedá. Ak ťa niekto ohovára, určite to nie je tvoj priateľ.

Nebav sa s nimi. Ešte raz. Nie sú to tvoji priatelia. Vykašli sa na nich a nájdi si skutočných priateľov.

Tutanchamon_xD

Jozikass toto nie sú priatelia. Keby to boli ozajstní priatelia, tak nemajú dôvod do teba rýpať alebo si robiť posmechy na tvoj účet. Takéto správanie nie je vôbec hodné dospelého človeka, ale všetci dobre vieme aký sú dnes ľudia však ?

Vykašli sa na nich a vôbec sa s nimi nestýkaj, keď ako píšeš sa takto správajú vždy, keď s nimi niekam ideš. Radšej sa venuj robote, hobby a taktiež svojej priateľke. Radšej choď s ňou do tej reštaurácie, kina, divadla.

Odpoviem aj na tvoju otázku, ktorú si položil na konci príspevku. Taktiež sa mi to už viackrát stalo, že si robili zo mňa srandu ale to sme boli v podnapitom stave, takže to som až tak tragicky neriešil, no v tom momente mi to prišlo samozrejme blbé. Jeden človek však do mňa rýpal stále a s ostatnými sa vždy bavil normálne len nie so mnou. Vždy som to nechal tak, pretože nemám rád, keď silnejší ubližujú slabším. Viem a som si istý, keby že mám labilnejšie nervy, tak mu už dávno takú vypálim na papuľu, že by sa poskladal. Nestretávam sa s ním už asi rok ak nie viacej a takto mi to vyhovuje nakoľko s nami chodil von len v tedy, keď sme išli niekam do mesta piť.