Sympatie??

Príspevok v téme: Sympatie??
Drion

Caute. Opisem vam moju "situejšn". Som v praci nova. Hned sa mi zapacil jeden kolega na prvy pohlad ale neriesila som. Ale potom sme mali spolu 2 smeny. Bol mily, vypytoval sa kde som pred tym pracovala atd. Dokonca sa na mna tak uprene pozeral, bol to hlboky pohlad, ktory trval celkom dlho nez bezne ked sa pozries na niekoho. A usmieval sa pri tom. A ja som mu to opätovala. To sa stalo parkrat ako sme spolu pracovali. Bolo to velmi pekne. Potom musel necakane odist a ja som ho teda zastupila. Pred tym nez odisiel, pohladil ma po ramene, a ze dakuje. Potom ma pohladil znova a odisiel. Nic obtazujuce ani nic nevhod e, bol to taky jemny dotyk. Na pracovisku som doposial bola len so samymi zenami, preto neviem, ci to znamena, ze sa mu pacim, alebo sa citi pri mne dobre. Nevsimla som si, ze by bol takyto aj k inym kolegyniam. Tak by som chcela vediet vas nazor, ci si len namyslam, alebo je len mily, alebo ci je to normalny kamaratsky vztah medzi kolegou a kolegynou. Diki :)

Strombol

Presne ako pise Daniela, pockaj. Ja som.na kolegyne mili, pozartujem, nezistne pomozem, obcas aj objimem, ked im niekto ublizi, ale len z kamaratstva a z toho, ze viem ako vy zeny citovo rozmyslate a ze ro potrebujete a uz si to par z nich zle vysvetlilo a povedali mi, ze by so mnou chceli mat nieco viac, hoci mam manzelku...
Aj manzelka mi vycita, ze sa prilis dobre k nim spravam a ze si to mozu zle vysvetlit. Ona vie, ze by som ju nepodviedol, len mi vravi, ze tie zeny dostavam do trapnych situacii, ked ma zle pochopia. Najhorsie je to na firemnych vecierkoch, kde si zeny vypiju a su otvorene a ja mam potom co robit, aby som slusne odmietol ich otvorene navrhy.
Neznamena, ze ked je niekto na zenu mily, dobry, pomoze jej a objime ju, ze by chcel nieco s nou mat, to skor naopak, nechce si s nou znicit dobre kamaratstvo tym, ze by to nedajboze preslo do vztahu!

ahjaj

určite sa mu páčiš. Po strednej škole som pracovala v nemocnici. Bola som nová kosť a každému som sa páčila, lebo som bola nová. Toľko čokolády a kvetín som v živote odvtedy nedostala, čo vtedy. :-)
A keď som potrebovala niečo z bufetu, tak sa hrnuli, aby mi doniesli. (Samozrejme, som za to zaplatila)
A vieš čo, mňa to ťahalo za tými, ktorí takí neboli. :-) Tam to však bolo iba kamarátstvo. Tak asi tak.

daniela2

ahoj, ja to tak mám v práci s viacerými kolegami a nič to neznamená, len že sme si sympatickí, ale tým to aj končí, lebo sú to všetko zadaní chlapi. Jednoducho, keď chlap vidí ženu, ktorá sa mu páči, dáva jej to najavo dotykom. Kým ten dotyk nie je dotieravý, alebo neznesiteľný, netreba mu prikladať veľkú pozornosť. Môže to však byť aj začiatkom čohosi, ale to sa potom ďalej rozvíja. Takže si nestavaj vzdušné zámky a počkaj, ako a či sa to vyvinie.