vzťahy od skorého veku?

Príspevok v téme: vzťahy od skorého veku?
malaprezyvka

Vždy ma zaujímalo prečo majú ľudia tak veľmi skoro prvé sexuálne a vzťahové skúsenosti? Keď už 16 ročné baby majú sex!

Toto je anonymné fórum tak kludne sa rozpíšte, nikto vás nezožerie. Mňa by zaujímalo prečo ľudia majú vzťahy tak skoro? Prečo má každý už v 15 rokoch sex? A prečo nie ste s tým svojim partnerom až doteraz? Aké sú dôvody rozchodu? Prečo ľudia idú do vzťahu tak skoro a potom sa rozvedú a majú niekoľko partnerov predtým, než majú vážny vzťah?

Ja viem, že ak to nevyjde ak je niečo veľmi zle tak to je nutné, ale skôr ma štve to, že sa to považuje za normu, vystriedať niekoľko vzťahov za život. Že ľudia to často robia úmyselne a nie preto že by sa niečo vo vzťahu pokazilo?

Ja som 23 ročný chlap a nikdy som nemal frajerku. A keby som mal mať tak by vadilo že ako 17 ročná skúšala sex s chlapmi... prosím vás ako si mám takej baby vážiť? AKO??? Keď ona mala 4 partnerov a ja nič, ona si ma nezaslúži... áno píšem to lebo som sa nedávno trochu viac zblížil s jednou babou ale mám 100 chutí ju poslať do riti nech si nájde nejakého skúseného (ešte som jej nepovedal že som nikdy nemal partnerku)...

Akože ja som už v koncoch, cítim sa byť ukrivdený... pretože na jednej strane by som chcel partnerku ale na druhej strane nechcem takú, ktorá by ma mala len ako ďalší kus do svojej zbierky vzťahov.

Asi som divný ale ja chcem človeka najprv milovať a snažiť sa o skutočný vzťah, ktoorý trvá desaťročia a nie mesiace a max pár rokov... toto nikdy nepochopím prečo to ľudia robia.. a taktiež uuž to asi vzdám a nebudem hľadať lásku..

asi nemá zmysel hľadať lásku keď ostatným je ukradnutá... tú babu ktorú som spomínal využijem na sex a koniec, a potom si nájdem ďalších 5, nech dorovnám skóre a potom sa môžem s nejakou baviť o spoločnej budúcnosti... lebo príde mi to strašne nefér, že ostatní si užívajú už od 17 rokov a ja stále nič... mám chuť sa všetkým pomstiť a ublížiť im za to.....

som strašne nahnevaný a preto takto píšem, tak ma ospravedlňte, ale to nepochopíte, čo sa deje v hlave človeku ktorý je frustrovaný

Tomas12345

kaloria :

Clovek nemusi byt osamely len preto ze nema partnerku. Moze sa nastahovat k rodicom, najst spolubyvanie, zaobstarat zviera, adoptovat dieta, atd.

Knazi nemaju cely zivot partnerku a su spokojni.

daniela2

všetko chce prirýchlo. Akoby som musela nastúpiť do vzducholode a lietať v oblakoch. Ale ja si neželám lietať v oblakoch, kým som si nie istá tou vzducholoďou. Už som sa naučila, že z oblakov bývajú tvrdé pády. Ocenila by som, keby bol trpezlivejší a doprial mi viac času a nenútil ma napr. k tomu, aby som išla k jeho rodičom. Ja som mojím a ani sestre ani necekla o ňom a poviem im, keď to tak budem cítiť, že to má reálny základ.

daniela2

prvý vzťah som aj ja mala ako 16 ročná. Chodievala som behať, a spolužiak, ktorý bol o ročník vyššie, tam začal chodil tiež a nejak sme sa dali dokopy. Sex nebol a vzťah skončil, keď on odišiel na VŠ. Potom už za mnou prestal chodiť a ja som sa ho nespýtala prečo.
Druhý vzťah ako 19 ročná na VŠ. Bola som zamilovaná, ale po roku mi povedal, že on nie je schopný dávať mi to, čo si od vzťahu želám, a z jeho strany to bola len akási príťažlivosť a nejak to vyprchalo. Prvé milovanie som mala s ním, ako takmer 20 ročná.
Ďalší vzťah som mala, keď som sa vrátila z Nemecka potom čo zomrela pani, ktorú som opatrovala. Zle som to celé znášala, a vtedy sa našiel niekto, kto mi akoby ukazoval smer, a bol pri mne.
On bol však príliš dominantný a ubíjalo ma to. Keď si dominanciu nie prvýkrát po mojej vzbure chcel udržať agresiou, zavolala som po jednej hádke sestru, a keď bol v práci, zbalila som mu veci a zaniesla jeho mame. Povedala som jej, že toto bolo druhýkrát čo ma udrel. Prvýkrát som mu odpustila... a o 3 mesiace to urobil znova a nechcem byť s človekom, ktorý ma nerešpektuje a keď niečo nie je, ako chce on, tak ma udrie. Vymenila som zámok na dverách a odcestovala do Nemecka. Keď som sa vrátila, lozil za mnou, tak som sa s ním stretla na verejnom mieste, a so strachom, či ma neudrie, ale on sa iba ospravedlňoval, a že mu mám dať ešte šancu, že iba stratil nervy. Tak som mu povedala, že asi máme rozdielne povahy, keď tá moja z neho vyprovokuje to, aby stratil nervy a že sa k sebe nehodíme. Povedal mi, že sa so mnou chcel niekedy oženiť. Odpovedala som, že ani ja som s ním nežila zo zábavy, ale nevyšlo to. Nehnevám sa naňho, má proste blbú povahu, a naozaj je to asi dačo vo mne, čo ho vyprovokovalo, aby strácal nervy, len ja som ich už z neho mala stratené totálne.
Teraz mám začínajúci vzťah. Mám tušenie, že do tretice všetko dobré, ale aj uňho si začínam uvedomovať veci, ktoré sa mi nepáčia.

Vynimka

Zabudol som poznamenat ze tohto casu mam o 20 rokov viac a s manzelkou sme stale spolu. Vitazne sme spolocne prekonali niekolko kríz. Necakali sme kym laska ako cit vychladne, laska je o rozhodnuti milovat.

Vynimka

Prvý sex az v 23r ale túžil som nom uz od 14tich ked som sa prvýkrát zalubil. To dievca ma nechcelo. Druhe dievca ktore som spoznal bolo velmi fajn len mala prilia velke karierne plany a nebolo miesta kde by som k jej planom zapadol. To prave dievca som stretol az v 17-tich. To dievča bolo staršie. Mala svoje zásady a predstavy studovala tak ako ja len v inom meste. Prvych 5 rokov sme budovali vzájomný vztah na porozumeni jeden druhého, spolocnych aktivitach. Po takmer 5tich rokoch sme vedeli ze chceme spolu žiť a tak sme sa zobrali. Prvy sex sme mali obaja az vo svadobny den.

Odporucam Ti najst si dievca podobne zmyslajuce.... s co najviac podobnymi zalubami a co najviac casu stravte spoznavanim sa bez sexu. Musite obaja vediet co planuje ten druhy ake ciele v zivote chce dosiahnut. Pravidlom je ze rodina je velmi dolezita bunka celej spolocnosti. Tak ako bunka v tele aj manzelka bunka musi byt zdrava a budovana podla zdravych moralnych zasad

flasavodky

Tomas ano presne ako pises. Nie len peniaze hybu svetom ale aj laska,.laska s velkym L.
Tieto piesne a mnohe ine hovoria za vsetko
youtu.be
youtu.be

Tomas12345

Nie si ani prvý ani posledný kto rieši problémy v partnerských vztahoch. Partnerske vzťahy sa najcastejším dôvodom samovrážd a depresií. Bolo by pre teba najlepsie ak by si svoje stastie vložil do niečoho čo je stále a má to skutocny zmysel, a tými su koníčky a viera v posmrtný život a v Boha. Zober si takých knazov, nemajú po celý svoj život žemu a sú štastní.