Dobrý deň, mám 15 rokov a strašne ma srbí ľavá bradavka. Neškrabem sa, radšej to nedráždim viac. Celkom sa aj bojím, rodičom som o tom radšej ani nepovedala. Nevie náhodou niekto čo by to spôsobovalo? Taktiež by som chcela nejaké rady ako by ma to mohlo prestať srbieť..
Strašne to srbí
DrDr56/ o tomto pocujem prvy x....ale urcite moze byt....prave som po antibiotikach som v predmenstruacnom tyzdni a nic ma nesvrbi...hadam po roku pravidelneho svrbenia.....pred menstr.
Zajdi k lekarovi. Kamaratku tiez svrbela bradavka, myslela, ze ju nieco ustiplo, davala si Fenistyl, no az ked jej to popraskalo az sa zacali robit chrasty, tak isla k lekarovi, ktory diagnostikoval bakterialnu infekciu a musela uzivat antibiotika. Inak nechapem rodicov, ktori si svoje dieta vychovaju tak, ze sa boji ist s cimkolvek za nimi...
ak by to dlho trvalo,vyhľadaj akupunktúru,nech to skúsi vyliečiť cez "
žalúdok"on to môže ovplyvňovať
Ja to mam KAZDY mesiac TYZDEN V KUSE pred MENSTRUACIOU. Do 30-ky som mavala 4 dni pred menstruaciou bolave prsia ale nesvrbeli. Po 30-ke mavam uz len svrbenie ale neznesitelne do krvi by som sa rozkriabala tak rano nedokazem odist do prace bez toho aby som si bradavky ponatierla Calciovou mastou, vecer znova...
Niektoré ženy pociťujú svrbenie pokožky prsníkov či bradaviek každý mesiac krátko pred menštruáciou. Je to spojené so zmenami hladiny hormónov a zvýšená citlivosť a napätie v prsníkoch bývajú pomerne častým sprievodnými javmi.
ach1 tie dva komentáre sú úplne blbosti robia si s teba srandu
A neni to nič vážne môže sa ti to diať si v puberte a rastú ti prsia a aj bradavky takže pokoj
A ak máš nieaké otázky kludne napíš rada ti poradíma vysvetlím
A netecie ti mlieko? :D
Pamatam sa ako mojej spoluziacke este na SS zacalo striekat mlieko z bradavky pocas vyucovania. Nebola tehotna :D
Mna ked bolel kusok zuba, tak som si ho dal cely vytrhnut a odvtedy uz nebolel.-)
Rad som poradil