Hľadám niekoho kto trpí týmto ochorením, že ako sa to u niekoho prejavuje. Ja mam pocit ze mam rozporcovaný mozog alebo ze medzi hemisfera mi je diera že sú oddelené od seba. Kto to ma nech mi napíše svoje prejavy.
Hladám niekoho kto ma schizu
Ja ak som nezaťažený mám pocit,že mi kus chýba.Skúšam to vyplniť al je to ...
a ešte niečo: ja schizofréniu nemám, len som študovala na zdravotníckej škole...
Medea7: asi nemáš ani základné znalosti z anatómie, tak Ti to objasním: KAŽDÝ ČLOVEK má medzi mozgovými hemisférami "dieru" - tie sú oddelené a spája ich corpus callosum - tzv. "svorové teleso"
Chlapci niečo vás naučím forma prejavu nám o človeku veľa napovie. Možno tomu porozumiete možno nie.
Janko vezmime sa za ruky a podme spolu naprieč Vranovom :-) nech už sa nemusíme držať za ruky každý zvlášť :--**
To vyzerá skôr na hypochondricku poruchu .
Medea7, sice ti neporadim ale skusil by som na tvojom mieste poprosit GOINGA ze co si o tomto mysli on.
Medea7 a chuja nemáš rozpocovaného na konci s dierou?hehe
Ano Pag je to uzasna sranda, ked Ti mozog nedava informaciu ako riesit situaciu neaku konkretnu a ty musis cakat kedy ti zivot prinesie dalsie prekvapenie, alebo kedy Ta zivot zase prefacka. Uzasne a superne sediet so zalozenymi rukami.
Divočina, zober si kriedu, poď k tabuli a píš! Ema má mamu! Ešte to dnes do obedňajšej prestávky stihneme! Až potom sa pôjde na obed, rizoto s bravčovou pečienkou. Poprosím ten mikrofón! Vypnite ma, nech už tu nedrístam ako stará striga:-) Dosť bolo rozcvičky prstokladu.